Haberler

Sahile Vuran Varil Panik Yaşattı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyü'nde sahile vuran içi dolu bir varil korkuya neden oldu.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyü'nde sahile vuran içi dolu bir varil korkuya neden oldu.
SAHİLE VURAN VARİL PANİK YARATTI
Varil AFAD ekiplerince özel giysi giyilerek kontrol edildi. Türkali köyünde sabah saatlerinde sahilde dolaşan vatandaşlar dalgalar sonucunda sahile vurmuş bir varil fark etti. Varili gören vatandaşlar Türkali Köyü Muhtarı Ahmet Terlemiş'e haber verdi. Muhtar Terlemiş ise Kilimli Jandama Karakolu'na haber verdi. Kısa bir süre sonra kontrolü sağlamak için sahile gelen jandarma ekipleri önlem alarak, AFAD ekibine ve İl Çevre Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdi. Daha sonra AFAD ve Çevre İl Müdürlüğü'nün ekipleri sahile geldi. Aşırı dalgaların oluşması sonucunda bataklık olan dereden geçmeye çalışan ekipler zor anlar yaşadı. Ardından AFAD ekiplerinden bir kişi özel bir kıyafet giyerek elindeki kontrol cihazıyla varile yaklaşarak kontrol etti. Herhangi bir radyasyona karşı önlemini alan AFAD ekibi ölçümler sonucunda varilde madeni yağ olduğu anlaşıldı.
İŞÇİLER ZOR ANLAR YAŞADI

Filyos Belediyesi'nden varilin taşınması için kepçe istedi. Kepçe dalgalar nedeniyle olay yerine gelemedi. Filyos Belediyesi'nde çalışan işçiler varili dalgaların ağzından alırken zor anlar yaşadığı gözlendi. Varil, işçiler tarafından yuvarlanarak yaklaşık 5 yüz metre ileri alındı. Daha sonra varil demiryoluna çıkarılarak ve raylardan da faydalanılarak taşındı. Filyos Belediyesi'nden gelen bir araca yüklenen varil, belediye garajına götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kilimli Filyos Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

yorumcu:

üzerinde tereyağı yazıyor :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title