Haberler

Sahibinden satılık tuğla Anadol !

Güncelleme:

Sahibinden satılık tuğla arabaya ilgi büyük. Sahibinden.com adresinde satılığa çıkarılan Anadol marka aracın üzeri tuğla ile kaplı. Hal böyle olunca araba hem sahibinden.com adresinde hem sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Sahibinden.com adresinde birbirinden ilginç ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Sahibinden satılık tuğla kaplı araç şu sıralar sahibinden.com'un en ilginç araç ilanları arasında başı çekiyor. Bir çok dergi ve tv programına da konu olan tuğla kaplı Anadol marka araç proje ve araç sahibinden satılığa çıkarıldı. Sahibi araç için $17.000 dolar istiyor. Tuğla kaplı Anadol için bu fiyatı gözden çıkaran bir alıcı bulunur mu bilinmez. Ancak sahibinden satılık araç sadece sahibinden.com adresinde değil, sosyal medya üzerinde de büyük ilgi görerek binlerce müşteri adayına ulaştı. Sahibinden satılık aracın ilan fotoğrafları ve proje sahibinin ilan açıklaması şu şekilde..

İLAN SAHİBİNDEN AÇIKLAMA:

Sahibinden uzun uğraşlar sonucu baştan Yaratılan proje aracımı proje Değişikliği için satılıktır Birçok dergi,tv ye çıkmış Yolda giderken mutlaka herkesin ilgisini çeken devamlı yolu kesilip fotoğraf çekilmek istenen bir araçtır.Kimsede olmayan tek denilecek bir arabadır. YouTube den artankara yazarak Arabanın video Suna ulaşabilirsiniz -God father(baba) kornası -ferrari korna -Çat Çat korna -full deri kaplama -iç dış yenilenmiştir -müzik sistemlidir -sorunsuz masrafsızdır. -muayenesi 1yıl daha vardır -sigorta vergi vs herşeyi tam Satışa hazırdır. Tekliflere açığım.



Sahibinden.com adresinde 214107115 ilan numarası ile yayınlanan ilanın tüm görsellerini bu numara üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500

Yorumlar (2)

Mert:

Su almasın diye kaplamışlardır. Mantolama yapmış herif arabanın üzerine resmen

0
0
yanıtYanıtla
Sahibinden:

yürü be anadol yılların arabası. sahibini tebrik etmek lazım da ne işe yarayacak bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title