Haberler

Sahibinden kül olmuş araç için 27.000 TL

Güncelleme:

Sahibinden satılık kül olmuş araç için 27.000 TL. Sahibinden satılık son model spor araba hurda olmasına rağmen bir çok araçtan daha değerli. Geri döndürülemeyecek kadar büyük hasar alan, hatta kül olan araç sahibinden satılığa çıkarıldı. Fiyatı ise görenleri şaşırtıyor.

Sahibinden satılık bu hurda aracın fiyatı tam 27.000 TL. Sahibinden satılık hurda Lamborghini Murcielago modeli, ilanı görenlere ölüsü bile para ediyor dedirtiyor. Karıştığı büyük kaza sonrası aracı darmadağın olan ve kazada çıkan yangınla adeta küle dönüşen otomobil dünyasının devlerinden Lamborghini üretimi Murcielago model araç için biçilen fiyat şaşkınlık yarattı. Öyle ki sahibinden satılık hurda araç için istenilen rakam ile bir çok yeni araç satın alınabilir.

Kaza sırasında şiddetli çarpışma sonucu tekerlekleri sökülen ve geri döndürülemeyecek kadar büyük hasar gören aracın kül olmuş hali ile 27.000 TL fiyat biçilmesi zenginlerin artıklarının bile yoksulların hayallerinin ötesinde şeklinde yorumlandı. Sahibinden satılık son model aracın kaza sonrası fotoğraflarının tamamını görüntülemek için linke tıklayın.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

anan:

vay anasını

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title