Haberler

Şahan Gökbakar Restoran Kapattı

Güncelleme:

Şahan Gökbakar, Levent'te suşi yemek için gittiği restaurantta rahat yemek yemek için mekanı kapattırdı. Yetkililer de restoranın kapısına "Kapalıyız" tabelası astı.

Şahan Gökbakar'ın canı suşi çekince soluğu Levent'teki bir Japon restoranında aldı. Şahan, rahat yemek yemek için mekanı kapattırdı. Yetkililer de ünlü komedyenin gelmesine dakikalar kala, restoranın kapısına 'Kapalıyız' tabelası astı.

HEM SUŞİ YEDİ HEM SOHBET ETTİ

Şimdilerde baba olmak için gün sayan Şahan Gökbakar, önceki gün Levent'teki bir suşi restoranındaydı. Gökbakar, yakın arkadaşı Timur Kunt ile öğle saatlerinde gittiği restoranda saatlerce kalıp hem suşi yedi hem de sohbet etti. Daha önce 'Burgerman' adıyla bir hamburger restoranı açan Şahan Gökbakar, yeme içme sektöründe eşine de ilham vermişti. Selin Gökbakar da eşinin desteğini alıp Ulus'ta 'Hansel' adında bir İtalyan restoranı açmıştı. Yeme içme sektörüne hızlı giren Şahan Gökbakar, önceki gün de Levent'teki bir Japon restoranındaydı.

GİTMEDEN ÖNCE UYARDI

Ünlü komedyen, mekana gitmeden önce yetkilileri aratarak restoranın kapılarını diğer müşterilere kapattırdı. Şahan Gökbakar'ın mekana gitmesine dakikalar kala kapıya 'Closed' yani 'Kapalıyız' yazısı asıldı. Timur Kunt'la birlikte suşinin yanı sıra çiğ balıklardan da tüketen Şahan'ın rahatça yemek yemek için mekanı kapattırdığı öğrenildi. Bu arada aşırı kilolarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar'ın kendisi gibi kilolu olan Timur Kunt'la kaç adet suşi yediği ise herkesin merak konusu oldu...

KİLOLARI 1 VERİP 2 ALIYOR

Levent'teki mekana lüks cipiyle giden Şahan Gökbakar'ın son dönemde aşırı kilo almış olduğu da gözden kaçmadı. Şahan, yeni projesi için de saçlarını kazıtmıştı.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

........................................:

resturantın böyle bir terbiyezsizliğinin karşısında orada yemek yemeye giden ahmaktır. . . .

4
0
yanıtYanıtla
ÇEMİŞGEZEK:

GÖRGÜSÜZ TAM RECEP İVEDİK

4
0
yanıtYanıtla
Hal:

Yeni projesi varsa kendimi gündeme almak için yapmıştır bu hareketi

1
0
yanıtYanıtla
Kons:

Anladım dilber hanım niye kırılmış suşilerın hepsini bu götürmüş diye

1
0
yanıtYanıtla
KAYSERİ38:

görgüsüz ne olacak

1
0
yanıtYanıtla
Kons:

Aşçı o gelecek diye sabahın köründen suşi yapdı bakdıki mutfakta hiç malzeme kalmamış pazara gitmek için mecburen kapalı yazdı

1
0
yanıtYanıtla
mert Ali:

Ulan bislik senkendini nezannediyorsun insanlik dusmani susi yerine bilmem ne ye

0
0
yanıtYanıtla
haber yorum:

buna gülenlere gülüyorum

0
0
yanıtYanıtla
sivaslıMobil-IOS:

anca doyar görgüsüz

0
0
yanıtYanıtla
Davaro:

Recep ivedikte suşi nedir bilmiyordu şimdi hamuduyla götürüyor maşallahh

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title