Haberler

Şahan Gökbakar'dan Milli Maç Yorumu: Çekemeyenlere Kapak Olsun

Güncelleme:

Ünlü komedyen, Türkiye'de yaşanan terör olaylarına vurgu yapıp Milli Takım'ın başarısından övgüyle söz ederken "Bu birlik ve beraberlik çekemeyenlere kapak olsun." dedi.

Türkiye, İzlanda'yı Selçuk İnan'ın attığı golle 1-0 mağlup edip Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016'ya direkt katılma hakkını elde ederken ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan maçın ardından ilginç bir paylaşım geldi.

"BU ÜLKEYİ ÇEKEMEYENLERE KAPAK OLSUN"

Şahan Gökbakar, Türkiye'nin zafer gecesinin sosyal medyadan kutlarken şu ifadeleri kullandı; "Biz bitti demeden bitmez!. Önce bu vatanın yetiştirdiği en büyük hoca Fatih Terim'e ardından, bu vatanın evlatları olan futbolcu kardeşlerime, başta Konya'da olmak üzere bu gece kenetlenen tüm TURKİYE'ye helal olsun! Bu güzel ülkeye layık olan bir mutluluk bu... Bu güzel ülkeye hak olan bir gurur bu... Bu ülkeyi bir şeylerin içine çekmeye calışan, bu ülke insanlarının gözünde yaş bırakan ve yahutta bu ülkeyi çekemeyen herkese bu BİRLİK, bu GURUR ve bu MUTLULUK özellikle bu günlerde KAPAK OLSUN!! !!!Sen çok yaşa TÜRKİYE!!! Özellikle içimizin kapkara olduğu bu günlerde çok iyi geldi..."

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT ALDI

Ünlü komedyen, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan terör olaylarına vurgu yapıp Milli Takım'ın başarısından övgüyle söz etti. Birlik ve beraberliğin hiçbir güç tarafından bozulamaycağının altını çizen Şahan Gökbakar'ın paylaşımı takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Şahan Gökbakar Selçuk İnan İzlanda Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

turkogul turkMobil-ANDROID:

alevilere kapak oldu alevilere

2
40
yanıtYanıtla
hasan Mobil-ANDROID:

deyaz tv cok uzulmus milli takimin basarisona beyaz tv spor yorumcusu fatih hocanin istifasini isteyecektim diyo fatih hoca talebeleri gucu turk milletinden aliyor seni kim takarda istifa istiyon

7
0
yanıtYanıtla
ŞADİ 25.Mobil-IOS:

Bu salak ne demek istemiş kim çekemiyor vay salak herif

1
6
yanıtYanıtla
CEM TUNA:

bu herif kim yav.

1
3
yanıtYanıtla
cengiz:

harbiden adammış

0
0
yanıtYanıtla
yener:

türk insanına gençliğine fırsat verilsin en iyisini yapar bütün başarısızlıklarımızın arkasında içimizdeki satılmışlar var şahan sende inşallah milli takım gibi bir çok şeyi başarırsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title