Haberler

Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

Şereflikoçhisar ilçesinde, "Sağlıklı yaşam ve hareketlilik" etkinlikleri çerçevesinde yürüyüş düzenlendi.

Şereflikoçhisar ilçesinde, "Sağlıklı yaşam ve hareketlilik" etkinlikleri çerçevesinde yürüyüş düzenlendi.

Şereflikoçhisar Sağlık Grup Başkanlığı tarafından Hükumet konağından Tuz Gölü meydanına kadar gerçekleşen yürüyüşe doktorlar ve sağlık personelleri katıldı.

Sağlık Grup Başkanı Dr. Cem Kürkçüoğlu yürüyüşte yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen projede bu sene sağlıklı yaşam ve hareket yılı olarak belirlendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Sağlıklı yaşam ve hareket yılı faaliyetleri kapsamında yürütülen etkinliklere toplumumuzun düzenli fiziksel aktivite yapmaya teşvik etmesi amacıyla Salı günü ilçemizde 'Sağlıklı Beslenme ve Hareket Yürüyüşü' düzenlenmiştir. Öncelikle katılımınız için herkese teşekkür ederiz. Her şeyin başı sağlıktır. Yetişkinler her gün en az 30 dakika çocuklar ve ergenler ise her gün en az 60 dakika orta şiddette fiziksel aktivite, çocukların ve gençlerin sağlıklı büyümesi ve gelişmesinde istenmeyen kötü alışkanlıklardan kurtulmada, sosyalleşmede, yetişkinlerin çeşitli kronik hastalıklardan korunması veya bu hastalıkların tedavisinde veya tedavinin desteklenmesinde, yaşlıların aktif bir yaşlılık dönemi geçirmelerinin sağlanmasında bir başka deyişle tüm hayat boyunca yaşam kalitesinin artırılmasında önemli farklar yaratabilmektedir. Bugün hep beraber kısa bir yürüyüşle başlangıç yaptık ve bunu düzenli bir şekilde hayatımız boyunca yapmaya devam edelim."

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Şereflikoçhisar Tuz Gölü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title