Haberler

Sağlıklı Yaşam Derneği İlk Kongresini Yaptı

Kaynarca ilçesinde kurulan Sağlıklı Yaşam Derneği ilk kongresini yaptı.

Kaynarca ilçesinde kurulan Sağlıklı Yaşam Derneği ilk kongresini yaptı.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen kongrede konuşan Kaynara Kaymakamı Kemal Şahin, sağlıklı yaşam bilincinin her geçen gün arttığını söyledi.

Kendi adına güzel bir şeyi başarmanın sevincini yaşadığını ifade eden Şahin, "İlçeye geleli 1,5 yıl oldu ama sizlerle birlikte kafamda tasarladıklarımı somut hale getirdim. Buradaki güzellik şu, normalde önce dernek kurulur sonra faaliyetlere başlanır. Bizde önce faaliyetlere başlandı sonra derneği kurduk. Sağlıklı Yaşam Derneği dışında ilçemizde faaliyet gösteren diğer dernekleri desteklemek amacıyla 5 derneğimize daha proje hazırladık. Ama asıl olan yürüyüş gibi sağlıklı alışkanlıkları kazanmaktır." dedi.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel de derneğin önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek, "Derneğin kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür ederim. Belediye olarak bizden bir şey isteniyorsa her zaman yanınızdayız bunu bilmenizi isterim." diye konuştu.

Kongrede yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri oluşturuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Şahin Kaynarca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title