Haberler

Sağlık Personelinden Kızılay'a Kan Bağışı

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde görevli sağlık personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde görevli sağlık personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Rize Devlet Hastanesi Poliklinik katında gerçekleştirilen ve "Küçük bahaneler büyük iyiliklere engel olmasın" sloganıyla düzenlenen bağış kampanyasına Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Demiral, Trabzon Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü Fevzi Yavuz Yılmaz, Trabzon Sağlık Sen Şube Başkanı İdris Aydın, Rize Sağlık Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz, sağlık çalışanları ve hasta yakınları katıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Demiral, sağlık hizmeti veren bir kurum olarak kanın ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını belirterek, "Kan bağışı aslında bir insanlık vazifesidir. Kan bağışının insan hayatı açısından çok önemli olduğunu ve bu konuda toplumsal duyarlılığın artması gerekiyor." dedi.

Kan vermenin de bir hayır işi olduğunu ifade eden Demiral, kan bağışında bulunarak bir hastanın yaşama dönmesine katkıda bulunmak bile manevi açıdan insana huzur vereceğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Rize Devlet Hastanesi Ortahisar Trabzon Kızılay Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title