Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Tekirdağ'da

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Edirne’deki programının ardından Tekirdağ’a geldi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Edirne'deki programının ardından Tekirdağ'a geldi.

Tekirdağ'da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay tarafından karşılandı. TSO Başkanı Cengiz Günay ile makam odasında gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Müezzinoğlu, uzun bir süredir TSO başkanı Cengiz Günay'ı ziyaret etmek istediğini belirterek, "Şimdi değerli arkadaşlarım tabi ki ben olabildiğince Trakya'nın bütün illerini fırsat buldukça ziyaret ediyorum. Bazen Çerkezköy, bazen Çorlu, bazen Hayrabolu, bazen Muratlı bazen de merkeze geliyorum. Yaklaşık bir yıl önce Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyarete geleceğimizi söylemiştim. Yaklaşık bir yıl önce verdiğimiz sözü tutmak, burada ki arkadaşlarla görüştük. Ticaret ve Sanayi Odamızdaki arkadaşlarımızın meclis başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin bizden taleplerini dinlemeye geldik. Hem de 2015 yılına yeni girdik. 2015 yılının Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'na, üyelerine sağlık, mutluluk, huzur getirsin. Tekirdağlı hemşehrilerimize, Trakya'ya, ülkemize, insanlığa daha çok barışa vesile olsun. Dolayısıyla TSO başkanımızın yemekten sonra talepleri varsa onları değerlendireceğiz. Daha önce verdiğimiz söz üzerine gerçekleştirdiğimiz bir nezaket ziyareti Keşke daha önce gerçekleştirebilseydik" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki programının ardından Tekirdağ'dan ayrıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

mehmet müezzinoğlu Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title