Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Hiçbir Şey Eskisi Gibi Değil

Güncelleme:

Sağlık BakanıMüezzinoğlu, 2001'den bu yana Türkiye'nin eskisi gibi olmadığını belirterek, "Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2001 yılından bu yana Türkiye'nin eskisi gibi olmadığını ifade ederek, "Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Biz milletin partisiyiz" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne'deki programlarının ardından karayoluyla Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine geldi. Burada AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi ile birlikte seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Müezzinoğlu ve Topbaş, daha sonra seçim bürosu önünde partililer ile bir araya geldi.

Bakan Müezzinoğlu, partililere hitaben yaptığı konuşmasında Türkiye'de hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını belirterek, "2001 yılından bu yana hep millet ile beraber yürüyerek kurulduğumuz günden itibaren iki temel cümle söyledik. Bunlardan bir tanesi 'Artık bu ülkede millet ne derse o 'olacak dedik. Bazı yerlere de şu mesajı verdik hey karanlık güç odakları, hey tezgah kurucuları, iftiracılar, Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Onun için Türkiye'de 2001'den bu yana artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Biz milletin partisiyiz. Yine büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün millete bıraktığı vasiyet ikinci cümle 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacaktır.' Güç odakları, millet ne derse o oluyor, millet ne isterse onu yapıyoruz. Sağlık alanında onun genel müdür olduğu dönemde bu millet ilaç, doktor, ameliyathane, bulabiliyor muyduk? Hey CHP'li, hey MHP'li kardeşlerim halkı düşünmek halkla beraber yaşamayı gerektirir" diye konuştu.

Programda konuşan Belediye Başkan Özlem Yemişçi ise, "Artık boş vaatlere, tutulmayan sözlere, karnımız doydu yeter 25 yıldır. Biz artık Çorluda yolu, trafiği, ulaşım problemini konuşmak istemiyoruz. Bizlerin artık kanacak yalanlara, dolanlara ayıracak vaktimiz yok. Şimdi hizmet zamanı, Bu hizmeti de biz yapacağız" dedi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çorlu'daki programın ardından Ergene ilçesine giderek burada partiler ile bir araya geldi. Bakan Mehmet Müezzinoğlu daha sonra kara yolu ile Kapaklı ilçesine hareket etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Kadir Topbaş İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title