Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Diyarbakır'da

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 4- 5 aydır güvenlik açısından gerek Diyarbakır gerekse bölgedeki insanların bazı sorunları olduğunu belirterek, "Bu sağlık alanında hizmetleri sunumumuzda da bazı zorlukları yaşamamıza vesile oluyor.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 4- 5 aydır güvenlik açısından gerek Diyarbakır gerekse bölgedeki insanların bazı sorunları olduğunu belirterek, "Bu sağlık alanında hizmetleri sunumumuzda da bazı zorlukları yaşamamıza vesile oluyor. veya vatandaşımızın hak ettiği güçlü hizmetleri alımında da bazı aksamalara vesile oluyor" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık hizmetleri ile ilgili bölge değerlendirme toplantısına katılmak amacıyla geldiği Diyarbakır'da önce Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ile Ebubekir Bal'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bakan Müzzinoğlu, Diyarbakır ve bölgedeki sağlık hizmetlerinin değerlendirmesini yapmak üzere kente geldiğini belirterek, şunları söyledi:

"Bugün Diyarbakır'da Diyarbakır ve bölgenin sağlık alanında gelecek vizyonunu görüşmek üzere, değerlendirmek üzere Diyarbakır'da olmaktan gurur duyuyorum. Yaklaşık 4- 5 aydır güvenlik açısından gerek Diyarbakır insanımızın, gerekse bölgedeki insanımızın bazı sorunları var. Bu sağlık alanında hizmetleri sunmamızda da bazı zorlukları yaşamamıza vesile oluyor. veya vatandaşımızın hak ettiği güçlü hizmetleri alımında da bazı aksamalara vesile oluyor. Biz arkadaşlarımızla bunları daha iyi noktaya nasıl taşırız. Onları değerlendireceğiz. Arzumuz bu sokakların bu şehirlerin kardeşlik, medeniyet şehri, değerlerimizi, kültürlerimizi farklılıklarımızı zenginlik olarak yaşayabilmeğimiz o medeniyet sürecine de yeniden en kısa zamanda da huzurlu, güvenli, geleceğe umutla bakan, gelecek vizyonlarını konuşabilen nokraya da en kısa zamanda gelmeyi temenni ediyorum."

ÖLDÜRÜLEN AİLE HEKİMİNİ ANDI

Sağlık Bakan Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindekiler daha sonra bölgedeki sağlık hizmetleri ile ilgili değerlendirme toplantısına katılmak için DSİ toplantı salonuna geçti. Burada da konuşan Bakan Müzzinoğlu şöyle dedi:

"Aile hekimimiz Abdullah Biroğul öldürüldü. Ama bütün buna rağmen insani ve mesleki değerlerimizi bu ülke insanına en üst düzeyde sunabilme adına bugün geniş bir değerlendirme toplantısını hep birlikte yapacağız. ve inşallah en kısa zamanda da milletimiz bu terörizmin altında ödediği ağır bedellerden de kurutulacaktır diye ümit ediyorum. Hep birlikte bir taraftan insani yaşatma duyarlılığı gösterirken, bir taraftan da da insanımıza ağır bedeller ödeten teröre ve terörizme de hep birlikte dik duruşun güzel ve güçlü örneklerini sunmaya da devam edeceğiz. Ben çalışmanın verimli geçmesini temenni ediyorum." - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Hüseyin Aksoy Diyarbakır AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title