Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Bursa'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu konuşması- Müezzinoğlu, Saltanat Kapı önünde düzenlenen 10. Uluslararası Bursa Osmangazi Kent Koşusu'nu başlattı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milletin derdini paylaşarak azaltmak ve mutluluklarını paylaşarak çoğaltmak istediklerini belirterek, "Bugün şekilsel bazı sorunlarımız, sıkıntılarımız olabilir ama özü itibarıyla sıkıntı ve sorun yaşatmamak, birinci derecede borcumuz ve sorumluluğumuzdur" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu konuşması- Müezzinoğlu, Saltanat Kapı önünde düzenlenen 10. Uluslararası Bursa Osmangazi Kent Koşusu'nu başlattı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milletin derdini paylaşarak azaltmak ve mutluluklarını paylaşarak çoğaltmak istediklerini belirterek, "Bugün şekilsel bazı sorunlarımız, sıkıntılarımız olabilir ama özü itibarıyla sıkıntı ve sorun yaşatmamak, birinci derecede borcumuz ve sorumluluğumuzdur" dedi.Orhaneli-Keles-Büyük Orhan-Harmancık ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneğini (DAĞDER) ziyaret eden Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Bursa Milletvekili adaylığı açıklandığı günden beri kalbinin Bursa için öncekinden daha farklı atmaya başladığını söyledi.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Osmangazi Orhaneli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title