Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

"Bu milletin iradesine, hukukuna, geleceğine kirli senaryolarla kapalı kapılar arkasında siyasetle müdahale etmek isteyenler o tuzaklara kendileri düşecektir.

Sağlık Bakanız Mehmet Müezzinoğlu, "Bu milletin iradesine, hukukuna, geleceğine kirli senaryolarla kapalı kapılar arkasında siyasetle müdahale etmek isteyenler o tuzaklara kendileri düşecektir. Bu günlerde ciyaklamalarının nedeni budur" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Maltepe AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gelişmesi, demokrasinin güçlenmesi, Türkiye'nin dünya devletleri arasında hakettiği güçlü yeri alması, milli iradenin hak ve hukukunun korunması, gelişmesi ve güçlenmesi adına önemli bir seçim atmosferinin arifesinde olduklarını söyledi.

Demokrasinin kazanacağı, milli iradenin güçleneceği, milli iradenin istikrarlı bir  şekilde devam edeceği bir viraja girdiklerini dile getiren Müezzinoğlu, "Bir ayağımız sabit sabit ve sağlam basacak. O sabit ve sağlam basacak ayağımızı asla yerinden oynatmamamız lazım. İkincisi ise pergel gibi genişleyebildiği kadar genişleteceğiz. Herkesi kucaklayacağız" diye konuştu.

Müezzinoğlu, İstanbul'da çok güzel hizmetler yaptıklarını, çok zor günlerden bugünlere geldiklerini dile getirerek, "Türkiye ile bu büyük milletle 150 yıldır uğraşan şer odakları var. Dolayısıyla bu süreçlerde yok Gezi olayları, yok 17 Aralık hadisesi operasyonu gibi hadiseler sadece son dönemde karşılaştığımız zorluklar değil. Bu milletin 150 yıldır zaman zaman uğraştığı, boğuştuğu ve ağır bedeller ödediği süreçlerden birini yine birileri denemek istiyor" ifadelerini kullandı.

"Önümüze hangi zorluk çıkarsa çıksın milletle beraber aşacağız"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 76 milyona sağlık hizmetlerinin dünya standartlarında sunulmasının yetmeyeceğini, bu hizmetleri yakın coğrafyadaki 1-1,5 milyar insana da sunabilmek gibi bir hedefleri olduğunu aktardı.

Müezzinoğlu, AK Parti'nin milletin partisi olduğunu, milletin ortak değerlerinin temsilcisi olduğunu kaydetti.

Milletin ortak değerleriyle siyaset yapan, milletin ortak hayallerinin ve hedeflerinin öncülüğünü yapma derdi olan bir siyasi misyonun mensupları olduklarını vurgulayan Müezzinoğlu, "Biz AK Parti'yi kurarken güç odaklarına güvenerek kurmadık. Sermayeye güvenerek kurmadık. Milletimize güvenerek, kendimize inanarak kurduk" dedi.

Müezzinoğlu, önlerine hangi zorluk çıkarsa çıksın, hangi sıkıntı çıkarsa çıksın bunu milletle aşacaklarını belirtti.

"Ey CHP, MHP sen neden rahatsızsın?"

AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var olduğu sürece kimsenin millete bedel ödetemeyeceğini vurgulayan Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Millete bedel ödetmek isteyenler de o ağır bedeli kendileri görecektir. Bu milletin hukukuna, bu milletin iradesine tuzak kurmak isteyenler o tuzağa kendileri düşecektir. Bu milletin iradesine, hukukuna, geleceğine kirli senaryolarla kapalı kapılar arkasında siyasetle müdahale etmek isteyenler o tuzaklara kendileri düşecektir. Bu günlerde ciyaklamalarının nedeni budur. İnşallah 30 Mart akşamı yeni bir ders alacaklar. Ama ne yazık ki, 1960'tan beri ders alma kültürü bir türlü olmuyor. Ders almak istese bile göbeğinden başka bir yere bağlı olup da talimatla siyaset yapanlar inşallah 30 Mart akşamı farklı bir dersi alacaklar. Benim temennim ve duam inşallah ders alırlar. İnşallah halktan yana olurlar. İnşallah milletten yana olurlar. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi derken halk kelimesini birazcık önemserler. Milliyetçi Hareket Partisi derken, milliyetçi, milli olmayı biraz önemserler."

Müezzinoğlu, Türkiye'nin güçlenmesinden yabancı ülkelerin rahatsız olabileceğini ifade ederek, "Ama ey CHP sen neden rahatsızsın? Ey MHP sen neden rahatsızsın? Çünkü hiç milli olmadınız, hiç milletten yana olmadınız. Hiç halktan yana olmadınız. Hiç cumhurdan yana olmadınız. Yerel yönetim seçimlerine geliyoruz. Büyük oranda dikkat ederseniz asla proje konuşmuyorlar. Asla bir şehircilik konuşmuyorlar. Yalnız iftira, yalnız dedikodu, yalnız tuzak, yalnız şaibe, yalnız kötüleme, ayrıştırma, çatıştırma, bölme ve milletin ümüğünü sıkarak cebini hortumlamanın devam edeceği sürece zemin hazırlamak... Cumhurbaşkanının kim seçecek? Millet seçecek. Niye rahatsızsın? Milletten rahatsız da ondan. Halbuki her Cumhurbaşkanlığı seçimi millete bedel ödetti mi? Ödetti. İnşallah millet kendi Cumhurbaşkanını seçecek. İsteseler de istemeseler de millet Cumhurbaşkanını seçecek" değerlendirmesinde bulundu.

"Okyanus ötesinden telefonlar geliyor"

Müezzinoğlu, yerel seçimlerde de teşkilatların çok önemli olduğunu vurgulayarak, "İnşallah Maltepemize de bir kadın ele değecek ve Maltepe sağlık kenti olacak" dedi.

"Bu günlerde yapacağımız en ufak eksiklik, hata, tembellik bu millete bedel olarak dönecektir. Bu günahın altından, bu sorumluluğun altından kalkamayız" ifadesini kullanan Müezzinoğlu, bu nedenle daha çok çalışmak gerektiğini vurguladı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "AK Parti kurulduğundan bugüne birçok tezgahı bozduysa, birçok oyunu bozduysa, yüzde 95'in üzerindeki gücü birlik ve beraberliğindedir. Fire vermemiz yüzde 1-2'dir. Kurulduğumuz gün çok uğraştılar. Bölmek için, parçalamak için fitne koydular, başaramadılar. Gene uğraşıyorlar, ta okyanus ötesinden telefonlar geliyor. O da etsin, bu da etsin. Etsin, kim ederse etsin biz milletle beraberiz. Bu salonlarda da millet için bir ve beraber olacağız" diye konuştu.

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Edibe Sözen de yerel seçimlerin teşkilatlarla kazanıldığını belirterek, AK Parti'nin başarısının arkasında da teşkilatların başarısının olduğunu, AK Parti'nin Türkiye'nin en büyük gönüllü hareketi olduğunu söyledi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Türkiye Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title