Haberler

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Müezzinoğlu'nun konuşması - Temel atma töreni - "Bir siyasi partinin genel başkanı, Başbakanlık'ın tüm açıklamalarına rağmen 'Ölüm sayısını saklıyorlar, sayı 128' dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Müezzinoğlu'nun konuşması - Temel atma töreni - "Bir siyasi partinin genel başkanı, Başbakanlık'ın tüm açıklamalarına rağmen 'Ölüm sayısını saklıyorlar, sayı 128' dedi. Bugün özür dilemek zorunda kaldı. Bu milletten özür dileyecekler. Milletin geleceğine çomak sokanlar ya özür dileyecek ya da bedel ödeyecekler"- "Olay sonrasındaki ilk bir saatte yaralıları yaşatabilmek için kan grubu tespiti yapmadan, onlara '0 Rh negatif' genel verici kandan verdik. O hastanın kan grubunun tespiti, elimizdeki kanın o vatandaşa uygun olup olmadığıyla ilgili zaman kaybına tahammülümüz yoktu" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bir siyasi partinin genel başkanı, Başbakanlık'ın tüm açıklamalarına rağmen 'Ölüm sayısını saklıyorlar, sayı 128' dedi. Bugün özür dilemek zorunda kaldı. Bu milletten özür dileyecekler. Milletin geleceğine çomak sokanlar ya özür dileyecek ya da bedel ödeyecekler" dedi.Müezzinoğlu, Osmangazi Belediyesince Soğanlı Mahallesi'nde gerçekleştirilen "Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi"nin birinci etap birinci kısmının temel atma törenine katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title