Haberler

    Safir Ekranlı İphone 6'nın Seri Üretimine Başlanıyor

    Yeni gelen raporlara göre safir ekranlı iPhone 6'nın seri üretimi bu ay başlıyor.

    Emre Çetinkaya - -

    Apple'ın yeni iPhone modellerini tanıtmasına kısa bir süre kalmışken bu yeni modeller ile alakalı bilgilerin ardı arkası kesilecek gibi gözükmüyor. Daha bugün gelen bilgiler, iPhone 6'nın 1 GB RAM'e sahip olabileceği iddia edilmişti. Şimdi ise iPhone 6'lar ile alakalı yeni bir bilgi geldi.


    The Guardian'ınyapmış olduğu habere göre, safir ekranlı iPhone 6'ların seri üretimi bu ay içerisinde başlayacak. Ancak her iPhone 6 safir ekranlı olmayacak. Belirtilene göre sadece depolama alanı daha yüksek olan iPhone 6'larda safir ekran olacak.


    Diğer taraftan KGI securities Apple analisti, Ming-Chi Kuo'ya göre 5.5 inç iPhone 6'nın 64 GB'lık modeli safir ekranlı olarak çıkacak tek iPhone 6 modeli olacak. Tabii ki bu sadece bir iddia ve bu konuda çok net bir şey söyleyemiyoruz.


    Kaldı ki safir ekran Apple için ekstra maliyet anlamına geliyor. Söylenen göre Gorilla Glass ekranın cihaz başına yaklaşık 3 dolar gibi bir maliyeti bulunurken safir ekranın maliyeti 16 dolar seviyelerinde. Bu da Apple için ekstra maliyet anlamına geliyor. Peki siz, daha fazla dayanıklılık için iPhone 6'ya daha fazla para öder miydiniz?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title