Haberler

    Saffet Sancaklı: Demba Ba'nın Müthiş Yetenekleri Yok

    Eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba hakkında şaşırtan bir açıklama yaptı.

    Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba hakkında Türk futbolunun önemli ismi şaşırtan bir açıklama yaptı.

    Eski milli futbolcu ve Galatasaray ile Fenerbahçe'de forma giymiş bir isim olan, şimdi ise MHP MYK üyesi Saffet Sancaklı verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Saffet Sancaklı 3 büyüklerdeki golcüler hakkında şunları söyledi: "Demba Ba'yı çok seviyorum. Çok olağanüstü yetenekleri olan bir golcü değil ama varını yoğunu veren bir isi Olağanüstü mücadele ediyor. Beşiktaş'a da çok katkısı oldu. Son yıllardaki Beşiktaş'ın en iyi transferi.

    Burak Yılmaz daha önce kenarlarda oynuyordu, ortada oynuyordu. Son 4 yılına baktığınızda gol ortalaması gayet iyi.

    Sow'u beğeniyorum ama o Fransa'daki Sow bir türlü Türkiye'ye gelmedi. Çok yetenekli, bir santrafor için bir çok özellik gerekir bunlar Sow'da var. Her sene 20 gol atar diye düşündüğüm bir oyuncu. O performansı yakalayamadı. Bu sistemden kaynaklanabilir, bazen kenarda oynuyor. Afrika Kupası'na gidiyorlar o zaman bir kayıp oluyor. Bir türlü tam anlamıyla bir Fenerbahçeli Sow olamadı. Fransa'daki Sow çok beğendiğim bir oyuncuydu hatta Türkiye'ye gelirken, transferini duyduğumda Fenerbahçe çok iyi oyuncu aldı dedim. Halen daha öyle çok yetenekli olduğunu düşünüyorum ama %50'sini veriyor gibi geliyor bana.

    Emenike iyi oyuncu. Emenike gol vuruşunu iyi bilen bir oyuncu değil. O'ndan ayak içi vuruş beklemeyeceksin. Emenike çok kuvvetli, süratli bir oyuncu. Özellikle deplasman maçlarında kullanılacak bir oyuncu. Türkiye liginin kalitesi anlamında hiç tartışılacak bir oyuncu değil. Bu lig için yeterlidir, daha fazlasını verebilir mi? Verebilir ama nedenlerini bilmiyorum, içlerinde değilim. çalışmaları nasıl bilemediğimi için daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim..."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Saffet Sancaklı Moussa Sow Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title