Haberler

Şaduman Karaca Sorularınızı Yanıtlıyor

Güncelleme:

Doğal Tıp Uzmanı Şaduman Karaca Kanz Türkiye Facebook Sayfasında soruları yanıtlıyor

Çocuklarımıza antibiyotik vermeden enfeksiyonları gidermek mümkün mü? Bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz? Şiatsu masajıyla hangi rahatsızlıkları giderebiliriz? Yaz aylarında hepimizin mustarip olduğu güneş yanıkları, böcek sokmaları gibi durumları doğal yollarla çözmek mümkün mü? Tüm bu sorularınızı Doğal Tıp Uzmanı, Şiatsu ve Yoga Eğitmeni Şaduman Karaca, Kanz Türkiye facebook sayfasından canlı olarak yanıtlayacak. 19 Haziran Salı günü saat 14:00 – 16:00 arası kimselere söz vermeyin.

Teknoloji geliştikçe, insanların doğaya olan gereksinimleri de bir o kadar artıyor. Özellikle sağlık konusunda modern tıp ilaçlarının yan etkileriyle ne kadar geç tanışırsak hepimiz için o kadar iyi. Peki doğal tıpla hangi hastalıkları bertaraf edebiliriz? Çocuklarımızın gelişiminde doğal tıp, fitoterapi, yoga, şiatsu gibi yöntemleri nasıl kullanmalıyız?

1965 doğumlu Şaduman Karaca yurtdışında gördüğü felsefe eğitiminin ardından hayatını doğal yöntemlerle yaşamaya ve bunları en etkin biçimde nasıl kullanacaklarını insanlara anlatmaya adamış. Hem kendimiz, hem de çocuklarımız için oldukça önemli olan bu konularla ilgili merak ettiğiniz her şeyi Kanz Türkiye facebook sayfasından Şaduman Karaca'ya canlı olarak iletebilirsiniz.

19 Haziran Salı günü saat 14:00 – 16:00 arasında Kanz Türkiye facebook sayfasında gerçekleşecek bu etkinliği kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title