Haberler

    Saddam'ın Heykelini Deviren Iraklı, Bush'u Öldürmek İstiyor

    Güncelleme:

    ABD'nin Irak'ı işgal ettiği sırada Saddam Hüseyin heykelini balyozla kıran bir Iraklı, heykeli kırdığı için pişman olduğunu ve elinden gelse Bush'u öldürmek istediğini açıkladı.

    Irak'ın ABD tarafından işgali edildiği sırada Saddam Hüseyin heykelini balyozla kıran bir Iraklı, "Elimde olsa heykeli yeniden dikerdim ama öldürülmekten korkuyorum" dedi.

    BALYOZLA YIKMAYA ÇALIŞTI

    Kutlamaya katılanlardan biri olan Iraklı Kadim Şerif Hasan el Jaburi, başkentin simgesi Saddam Hüseyin heykelini eline geçirdiği bir balyozla yıkmaya başladı.

    "ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKUYORUM"

    Jaburi, şimdi ise pişman. "Elimde olsa heykeli yeniden dikerdim ama öldürülmekten korkuyorum" diyor.

    "IRAK GİDEREK KÖTÜLEŞİYOR"

    BBC'ye konşan Jaburi, Saddam sonrası Irak'ın giderek daha kötüleştiğini söylüyor ve Irak savaşı için de, "Bush ve Blair yalancı, eğer bir mücrim olsaydım onları kendi ellerimle öldürürdüm" diyor.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Saddam Hüseyin Irak Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (12)

    aaa:

    Kaddafiyi, saddamı çok ararsınız

    70
    0
    yanıtYanıtla
    infaz:

    saddam=rte

    4
    40
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    saddam asılırken söylüyordu asıl hain sizsiniz ıraklılar diyordu ne çabuk unuttunuz . . .

    40
    0
    yanıtYanıtla
    tunç bayır:

    zamanında gavurun gazına gelip osmanlıyıda sırtından vuranlar pişmanız deyip 90 yıl sonra kendi ülkelerine ihanet edenler geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye bizim ülkededeki yabancı köpekliğine soyunanlar örnek alın hangi hırıstiyan ülke bugüne kadar müslüman bir ülkeye huzur getirmiş bir tane bile örneği yok bizlerde bu cahiller gibi olmayalım ülkemize hep birlikte sahip çıkalım yoksa bizimde sonumuz libyadan ve ıraktan farklı olmaz

    38
    0
    yanıtYanıtla
    bekir:

    keske saddam ölmeseydi suanda belkide suriye savasi olmazdi.

    34
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    alah belanızı veriyo dahada verecek kaypak satılmış itler tarih boyunca hep aynısınız türkiye içindeki lerede aynı zamanda sözüm. . . . . . !!!!!!

    31
    2
    yanıtYanıtla
    vatanhainisin:

    conin aklına uyup vatan hainliği yaptınız olacağınız buydu beter olun. . türk cumhurbakanı özalda aynı naneyi yemiş saddamın yakıcı gazla boğduğu kıroları türkiyeye doldurmuş 8 milyon pkklımız olmuştu, onlarda bizi vuruyor yakıyor yıkıyor hala bizde tık yok. . hainsiniz hacılar

    18
    6
    yanıtYanıtla
    murat yilmaz:

    iste böyle son pismanlik kar etmez bunun anlattiklari bizim millet icinde gecerlidir iyi düsünmemiz lazim

    20
    0
    yanıtYanıtla
    türk:

    saddamın heykelini devirip amerikaya kendisini satmış bir toplumun geleceği olmaz , olmadı . . .

    19
    0
    yanıtYanıtla
    gugdhh:

    islamla yönetilen ülkelerin kaderi bu''dur.

    1
    14
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title