Haberler

Saç Ekiminde Büyüme Hormonu Mucizesi Liva'da

Güncelleme:

Siz hala saçlarınız için vitaminlerle, estetik operasyonlarla, değişik kimyasal takviyelerle, maskelerle sağlıklı bir görünüme kavuşmayı mı hedefliyorsunuz?

Bunların bazıları uzun bir süreci gerektiriyor, bazıları da oldukça pahalı…Saç ekimi konusunda uzun zamana yayılan iyileştirme yöntemleri artık tarih oluyor. Saç ekimi operasyonun doğası gereği, 1 seneden önce sonuçları maalesef göremiyorsunuz. Liva Estetik, saç ekiminde bir ilke imza atıyor. Vücutta büyüme yeteneğine sahip tüm dokuların yenilenmesini sağlayan büyüme hormonuyla yapılan ekim işlemlerinde, sonuçları 3 ay gibi kısa bir sürede görmeniz mümkün. Aynı zamanda büyüme hormonu takviyesinden sonra saçlarınız ilk doğduğunuz andaki kadar sağlam ve dolgun!

Madonna ve Demi Moore'da büyüme hormonuyla gençleşiyor…

Los Angelas'ta ünlü bir plastik cerrahla gerçekleştirdikleri ar-ge çalışmalarıyla bu hormonun yüze ve vücuda verilerek taze doku elde ettiklerini ve kişilerin ışıl ışıl bir cilde kavuştuklarını belirten Demir, 1 yıllık bir çalışma sonucunda saçta da aynı başarıyı yakaladıklarını vurguladı. Hollywood'daki tüm ünlülerin büyüme hormonuyla sağlıklı ve risksiz ve kısa sürede sonuç veren güzelliğe kavuştuklarını söyleyen Özgür Demir, Türkiye'de de bir çok ünlünün de bu yöntemle gençleştiğini söylüyor.

Bu kadar faydalı bir uygulamayı Türkiye'de ilk defa saç konusunda deneyen estetik merkezi olmanın gururunu taşıdıklarını belirten Demir, 'Liva olarak ilklere daima imza atacağız' diyor.

Saç ekiminde köklerin toplanması sonrasında, 45 dakika kadar büyüme hormonuna yatırılan saçlar, kısa sürede bunu emerek adeta doğduğumuz zamanki kadar diri ve sağlıklı oluyor. Büyüme hormonuyla yapılan saç ekimi, saçların, diğer uygulamalara göre daha kısa sürede uzamasına, kalınlaşmasına, parlak olmasına yarıyor.

Büyüme hormonu nedir?

Büyüme hormonu (Growth hormon) veya Somatotropin; ön hipofizden salgılanan ve insanlarda, hayvanlarda büyüme, hücre üretimi ve yenilenmesini uyaran bir hormondur. Bu hormonun egzersiz, stres, derin uyku döneminde artış gösterdiğini söyleyen Liva Estetik CEO'su Özgür Demir, 'Çocukluk döneminde oldukça büyük önem arz eden bu hormon, artık tıpta bir çok noktada takviye olarak kullanılabiliyor. Biz de saç ekiminde büyüme hormonunu kullanan ilk merkez olarak, hastalarımıza önemli yenilik sunuyoruz' diyor. Kıkırdak yapımını arttırarak, kemiklerde ve hücrelerde yenilenmeyi sağlayan bu hormon, insan vücudunda yaşlanmayla birlikte gittikçe azalıyor.

Nasıl uygulanıyor?

Saç ekimi süreci, başta deforme olmuş alana, saçlı olan bölgeden saç transferi yapılarak , açıklık alanın yok edilmesi işlemidir. Bu işlem, hali hazırda yaş almış ve artık eski dokusunu keybetmiş saçların yer değitirilmesi esasına dayandığı için yeterince iyi sonuç alınamadığını belirten Liva Estetik CEO'su Özgür Demir, yurt dışında konunun uzmanlarıyla yaptıkları ar-ge çalışmaları sonucunda büyüme hormonunu saç ekimi operasyonlarında kullanma kararı verdiklerini belirtiyor.

Büyüme hormonu kullanırken risklere dikkat!

Vücutta protein sentezini arttıran büyüme hormonu, dokuların yenilenmesini sağlıyor. Enerji için yağ kullanımını arttırarak, gençlik sağlayan bu hormon, saçta kullanıldığında adeta mucizevi sonuçlar doğuruyor. 2 kat daha fazla saç çıkmasını sağlayan büyüme hormonu, uygulandığı her bölgede sihirli dokunuşlar yaratıyor.

Bu noktada dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çeken Liva Estetik CEO'su Özgür Demir, 'Büyüme hormonu mucizeler yaratırken dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar var. Özellikle kişide cilt kanseri gibi muhtemel genetik faktörler varsa bu hormon, o hücrelerin de büyüyüp gelişmesine neden olur. Bu sebeble biz saç ekimi işlemi yapmadan önce mutlaka bir gen testi yaptırılmasını şart koşuyoruz' diyor. Test sonuçlarında herhangibi bir risk yoksa saç ekimi uygulamasına başladıklarını söyleyen Özgür Demir bu işlemin normal saç ekimi fiyatından biraz daha farklı bir ücretlendirmeye tabii olduğunun da altını çiziyor.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Demi Moore Hollywood Madonna Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title