Haberler

Sabri: Volkan'ı Affetmeyeceğim

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Sabri, yıllar önce yaşanan kavgayla alakalı konuşurken "Volkan Demirel ile barışmadık. Bana yapılan bir saygısızlık var. Affetmedim, affetmeyeceğim." dedi.

Galatasaray'ın 20. şampiyonluğunda büyük payı olan isimlerin başında gelen sarı kırmızılı takımın emektarı Sabri Sarıoğlu, izah edilemez bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. 4. yıldızı taktıkları sezonun kendisi için de çok büyük anlam ifade etiğini kaydeden Sabri, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu.

"KUPAYI DA ALACAĞIZ"

9 hafta takımdan ayrı kaldığını ifade eden Sabri, "Sebebini bilmediğim bir şekilde kadro dışı kaldım ve sezon başı kampına katılamadım. Zor günlerdi. Sonra takıma geri döndüm. Sezon boyunca iki Kasımpaşa maçında zorlandım. İlk maçta kondisyon olarak hazır değildim, ikinci maçta da adalemde yırtık vardı. Ancak, fedakarlık yaptım. O günlerden sonra performansım arttı. Kendimi çok iyi hazırladım. Psikolojik bir savaş verdim. Hâlâ da vermeye devam ediyorum. Her şey çok güzel şu an. Türkiye Kupası'nı da kazanıp çifte kupayla sezonu kapatmak istiyoruz." dedi.

"KOKLAŞARAK AYRILIRIZ"

"Galatasaray'a malolmuş bir oyuncuyum." diyen Sabri, "Burada büyüdüm. Ben işimi yapayım, nasılsa karşılığını görürüm. Sözleşmem bitiyor. Bakacağız. Olmazsa da, "elveda" deriz, öpüşüp koklaşarak ayrılırız." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇELİLER HENÜZ KUTLAMADI"

"Fenerbahçeli arkadaşlarımdan herhangi bir kutlama olmadı." diyen tecrübeli futbolcu, "Sonuçta bir rekabet var ama o sahada olur. Öyle art niyetli arkadaşlarımız yok orada. Birbirimizi görünce tebrik etmesini biliriz. Türkiye'nin hep ilkleri başaran kulübüyüz. 3. yıldızı, 4. yıldızı ilk takan kulübüz. UEFA ve Süper Kupa'yı alan bir kulübüz. Ben maç kaybetmeye gerçekten üzülürüm ama sezon sonunda şampiyon olduysak bazı şeyleri önemsemem. Kadıköy'de baskı yok. Çıkıyorsunuz oraya her taraf Fenerbahçe taraftarı. Sonuç olarak biz kazanmak için çıkıyoruz sahaya ama tebrik etmek lazım sürekli kazanıyorlar. Sol ayakla attığım gol var. O ayağım çok çok iyi demem ama gerektiği zaman kullanan birisiyim. Güzel bir açı buldum, iyi vurdum ve iyi bir gol oldu." dedi.

"VOLKAN'I AFFETMEYECEĞİM"

Yıllar önce Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe maçında Volkan'la yaşadığı kavgayla alakalı düşüncelerini paylaşayan Sabri, "Volkan Demirel ile barışmadık. Bana yapılan bir saygısızlık var. Affetmedim, affetmeyeceğim. Meireles aynı maçta yaptığı hareket nedeniyle benden özür diledi. "Maçın gerginliğiyle yapılmış bir hareket, kusura bakma." dedi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Sabri Sarıoğlu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (15)

Biri DahamobilWeb@haberler.com:

Cok ayip Sabri. Karsinda “altin ayi odulu“ almis biri var. Affet affet. Acele et ama, yakinda salinacakmis

10
5
yanıtYanıtla
ULTRATRAVESTİLER:

1 filipe malo , 2 sabri malı

8
7
yanıtYanıtla
FENER AGLAMA:

Boş ver sen affet reis. Volkan''ı yakında doğal ortamına bırakacaklarmış, bir daha görüşemezsiniz muhtemelen. Yine de büyüklük sende kalsın! Ağlamaktan tescilli şikecilerin gözünde yaş kalmadı kaç gündür, sesleri de çıkmıyor. .

8
5
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Kadıköy de prokave ettin bi de yüzsüz gibi haklıyım diyorsun. . . zaten sen de hata yok 2-0 mağlupken seni oyuna kurtarıcı diye oyuna sokan Fatih Terim deydi. . . biz de seni affetmiyoruz Sabri ne olacak şimdi

6
7
yanıtYanıtla
YGS MAĞDURU:

ay nolu affet ölür bak sonra (salak) :)

5
6
yanıtYanıtla
Genç fb limobilWeb@haberler.com:

Ulan sen adammısın samsundan adammı çıkar senin futbolculugunu bitireceğim karı kılıklı CÜCE

4
7
yanıtYanıtla
.Mobil-ANDROID:

sen kimsin ki afettmiyon..

5
6
yanıtYanıtla
kadir pascha:

volkanimi sen kendine bak okadar gururlu olsan kovuldugun kadro disi birakildigin haata yazmayim daha fazlasini bir oratamda kalmazdin simdi gurur yapiyorsun volkanda yalvariyordu sanki

6
2
yanıtYanıtla
şikefb:

Sizde gurur olsaydı Gs de oynadığı dönemde ananıza avradııza söven emreyi baş tacı etmezdiniz:))

yanıt2
yanıt0
selamimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vah vah ne kadar uzulduk neolur affet volkani gsye yakisan kaptan

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title