Haberler

Sabri Sarıoğlu'nun Sözleşmesindeki Uzama Opsiyonu İptal Edildi

Güncelleme:

Galatasaray kulübü, Sabri'nin sözleşmesinde yer alan "belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzar" opsiyonunun iptal edildiğini belirtti.

Galatasaray'dan herkesi şoke eden bir açıklama geldi. Sarı kırmızılı kulübün açıklamasında; Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinde yer alan "belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzar" opsiyonunun karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edildiğini belirtti.

UZAMA OPSİYONU İPTAL EDİLDİ

İşte o açıklama; "Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir."

"GALATASARAYLILIK DURUŞU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

"Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz. Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır."

Saygılarımızla.
Galatasaray Spor Kulübü

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sabri Sarıoğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

sakıtlı:

topu görseniz bomba sanırsınız ama yıllardır gs ve milli takımda oynayan adama sallıyorsunuz. kolaydı gs da yıllarca oynamak. kimse yetenegi olmayan adamı tutmaz böyle uluslararası takımlarda. gidin kumda oynayın ya da futbol izlemeyi bırakın türk futbolu için.

13
6
yanıtYanıtla
AHDE VEFA:

madem daha iyisi varsa neden sabri hemen hemen her hafta ya ilk 11 de veya sonradanda olsa oynuyor. demekki görevini yapmaya çalışıyor. velevki yan gelip yatsa bile koca kulüp bir kişiyi , gönüllerde manevi değeride olan bir kişiyi süpvanse edemeyecek mi. nerede kaldı ahde vefa. böyle vefasızlıklar nedeniyle kulübün beli doğrulmuyor.

9
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

SELÇUK ŞAHİN SABRİ GİBİLERİN ŞANSI KEŞKE BİZDE OLSA

8
1
yanıtYanıtla
gurbetci67:

Bu gs bela oldu lanet gibi bisey len bu

7
1
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

Bülent Korkmazdan sonra, hakiki Galatasaraylı Sabri yine delikanlılık yaptı. Herkes Sabri gibi olsa. Yönetimde verdiği sözlerin arkasında durmayı öğrenmeli.

2
5
yanıtYanıtla
mustafa candanMobil-ANDROID:

yönetim tşk ettiyse reyiste gitti demek.

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

depreme bak .

5
0
yanıtYanıtla
SABRİ -SARBİ.:

SABRİ''NİN SIRTINDA Kİ FORMA DA ''''SARBİ'''' YAZISI GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR. . . ÖNCE GALATASARAY YÖNETİMİ HAZIRLATTIKLARI FORMAYI KONTROL ETSİNLER. . .

4
1
yanıtYanıtla
yürek ister:

beyin işte neye takar neye takılır :)

yanıt0
yanıt1
dnbthvMobil-IOS:

Cok iyi olmus hayirli olsun emeklerinede tskr ederiz

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title