Haberler

Sabri'nin Tahtı Sallantıda

Güncelleme:

Galatasaray'a 4 yıllık imza atan Jose Rodriquez, önümüzdeki sezon Sabri Sarıoğlu'nun takımdaki en büyük tehdidi olacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezona Hamit ve Melo ile başlarsa, sağ bek için farklı bir tablo çizecek.

RODRIGUEZ SAĞ BEKTE OYNAYABİLİR

Cimbom, bir taşla iki kuş vurup sağ bekteki forma rekabetini, Real Madrid'den aldığı 21 yaşındaki futbolcu ile zirveye taşıyor. Real Madrid ve Deportivo formasıyla ön liberonun yanı sıra sağ bekte de oynayan Rodriquez, Galatasaray'ın bu bölgedeki açığını kapatacak. Jose Rodriquez'in sağ bekte oynadığı maçların görüntülerini izleyerek başarılı bulan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, İspanyol oyuncuyu bu bölgede değerlendirmeyi gündemine aldı.

SABRİ'NİN HATALARI DÜŞÜNDÜRDÜ

Inter'de oynamak istediğini dile getiren Melo'nun kalma ihtimali, Hamzaoğlu'nun planına tuz biber ekti! Sabri ile 'yola devam' kararının alınmasına karşın Galatasaray taraftarının sağ bek mevkiine beklediği transferi Cimbom, İspanyol oyuncuyla yapmış oldu. Nitekim, Sabri Sarıoğlu 4-0 sona eren Nice maçında büyük hatalara imza atarak 2 penaltıya sebebiyet vermişti. G.Saray'ın kalesinde gördüğü diğer goller de, Sabri'nin koruduğu kanattan gelmişti. Tecrübeli oyuncunun bu hataları, sağ bek takviyesini gündeme taşımıştı.

SABRİ'YE KULÜBE YOLU GÖZÜKTÜ

Melo'nun takımda kalma durumunun ortaya çıkması, Hamit'in orta alandaki başarılı performansı, aynı mevki için alınan Rodriguez'i sağ bek alternatifi haline getirdi. Savunmanın sağında Tarık Çamdal'ın özellikle ikinci kamptaki vasat görüntüsü, sağ bekte tek aday olan Sabri'ye Rodriguez'in rakip çıkmasına yol açtı. Melo'nun kalması halinde Rodriquez, Hamzaoğlu tarafından defansa çekilecek ve ilk 11'i sağ bek mevkiinde zorlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Sabri Sarıoğlu Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

FB42:

Sabrinin tahtı mı vardı ki sallansın

6
1
yanıtYanıtla
ultrAslan:

Sabrinin zaten işi bitikti suc sabriye o zammi verenlerde. Adam maasini alip yatar armayi öper yalandan 3 lu cektirir bizde yeriz !

0
7
yanıtYanıtla
Ebru:

Her sene başı Sabri kötülenir, yıl içinde ortada başka sağ bek kalmaz, yürekten oynayan Sabri gelir ve takımının son 4 yılda 3 şampiyonluğuna katkı yapar. Ve vefalı (!) taraftarımız her sene başı bu emeği yine unutur. Değişmeyen senaryodan bıktık, emeğe saygı lütfen.

3
1
yanıtYanıtla
zabrii:

sağ açığın da 25 metre sağında kendi kendine oynasın sabri

2
1
yanıtYanıtla
onur:

Sabri satsalar hangi buyuk takim alir hic kimse almaz bedava verselr almazlar

2
1
yanıtYanıtla
sabri reyizMobil-ANDROID:

sabri bu senede takimin vaz gecilmezi olur demedi demeyin...

1
0
yanıtYanıtla
kenan:

Yedirtmeyiz ulennn sabri REİZZİ o bizim flaş transferimiz bilalinyoyla beraber akıllı olun

1
0
yanıtYanıtla
Salih Tan Mobil-ANDROID:

Eger biraz olsun mantikli Dusunurlerse fatih Terimin cakma sag beki sabriden kurtulurlar futbol bilgisi bunu gerektiriyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title