Haberler

Sabri'nin 890 Bin Euro'luk Hediyesi İngilizleri Şaşırttı

Güncelleme:

Galatasaray'da yeni yönetimin gelmesiyle birlikte affedilen ve 3,5 ay sonra A takıma dönen Sabri'nin eşine aldığı 890 bin euro'luk otomobil, İngiliz medyasını şaşırttı.

Galatasaray'da sezon başı kadro dışı bırakılan, ancak yeni yönetim sayesinde ligin 8. haftasında takıma geri dönen Sabri Sarıoğlu, İngilizleri şaşırttı.

890 BİN EURO'LUK ŞAŞKINLIK

Tecrübeli futbolcunun kısa süre önce eşine 890 bin euroluk 'Lamborginhi Aventador' marka otomobil hediye etmesini haber yapan Eurosport.uk sitesi, sezonda 1 milyon euro kazanan Sabri'nin hem de eşine bu değerde bir araç satın almasını okurlarına duyurdu.

EN AZ KAZANANLARDAN

Uzun süre kadro dışında kalan Sabri'nin, sarı-kırmızılı takımın en az kazanan isimlerinden biri olduğuna da dikkat çekildi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Eurosport Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

ADALETSİZ DÜNYA:

olm sen bu futbolla at arabası alman lazım dı ??????????

26
2
yanıtYanıtla
muzzyMobil-ANDROID:

allah tan korkun be biz faturalarimizi zor oduyoruz adamin harcadigi paraya bak

27
0
yanıtYanıtla
ya sev ya terketMobil-ANDROID:

yazik sunlara verilen paralara yabanci sinirlamasi kaldirimali

23
0
yanıtYanıtla
ömermobilWeb@haberler.com:

Insanlık bitmiş aga gösteriş şehvet almış başını gidiyor

20
3
yanıtYanıtla
ADIMI YAZMAM:

TÜRKİYEDE FUTBOLDA DÜNYANIN PARASI DÖNÜYOR AMA SPOR ADINA BİR DİKİLİ AĞAÇLARI YOK İŞ KUMARA DÖNMÜŞ DEVLT BABA EL ATMALI YOKSA BİTERİZ

23
0
yanıtYanıtla
tastan:

asgari üçretlinin üç kuruşuna göz diken maliye , , işçinin tazminatına göz diken calışma bakanı, , taşerona göz yuman yoksulun ekmeginde gözü olan akp, , , bu futbolculardan, italya yüzde 55 verği alırken, , fıransa yüzde 45 vergi alırken, , siz neden bu ülkelerin yarısıkadar vergi alıyorsunuz da bizim işciden alınan vergi o ülkeler den alınan verginin 10 katı oluyor onu anlamıyorum

18
4
yanıtYanıtla
bykdysn:

görmemiş olduğundan olabilir

12
4
yanıtYanıtla
sungur:

değil 1 milyon Euro avrupada bu kalitede bir futbolcuya 500 bin Euro vermezler. ama bizim ülkede ne doğru ki buda doğru olsun. yabancı sınırlaması kalksın. yalnız ilk 18 de kendi alt yapısından yetişme en az 2 si sahada, 1 i yedekte olmak üzere 3 yerli oyuncu olsun. futbolcu maaşlarındaki vergi avrupadaki seviyeye gelsin.

15
1
yanıtYanıtla
HESAP ORTADA:

ARKADAŞ BU ADAMLAR PARAYA DOYMUŞ TOP OYNARMI HİÇ SABRİ BÖYLE Bİ HEDİYE ALABİLİYORSA TOP OYNAMADAN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

10
5
yanıtYanıtla
vatansevermobilWeb@haberler.com:

İnsanlar eşine olan sevgisini pahalı hediyeler alarak göstermek ister ki .

5
10
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title