Haberler

Şaban Yıldırım'dan İnegölspor'a İmza

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor, geçen sezon Kartalspor’u çalıştıran Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile resmi sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor, geçen sezon Kartalspor'u çalıştıran Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine İnegölspor Şeref Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninde konuşan Aktaş, "30 Mayıs tarihinde İnegölspor olarak kongremizi yaptık. Kongrede yarışan her iki arkadaşımıza da teşekkür ediyorum. İnegölspor son yılların en büyük katılımlı kongresini gerçekleştirdi. Kongre üyelerinin de tercihi doğrultusunda böyle bir sonuç ortaya çıktı. Eşref Güç ve yönetimini kutluyorum. Şimdi artık icraat zamanı. Yeni dönemle ilgili yapılanma zamanı. Aslında bu ön anlaşma daha önce yapılmıştı. Şaban Yıldırım Bursaspor'da uzun yıllar futbol oynamış, efendi kişiliğiyle, duruşuyla da birçok kişiye örnek olmuş, daha sonra çalıştığı kulüplerde de iyi intiba bırakmış değerli bir hocamız. İnegölspor'da 30 yıldır profesyonel liglerde hep örnek olmuş bir kulüp. Dolayısıyla çok daha iyi işler üreteceğini düşünüyoruz. İnegölspor sıradan başarılardan ziyade, daha üst başarıları isteyen bir kulüp. En doğruyu, en iyiyi en uygun maliyetlerle gerçekleştirmeye çalışacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, "Şaban hoca konusunda arkadaşlarımızla zaten daha önce karar vermiştik. Yakından takip ediyorduk. O da sağ olsun bizleri kırmadı. İnegölspor'a kısa vadeli değil, uzun vadeli hizmet etmek için hedefleri olduğunu söyledi. İnegölspor olarak yeni bir yapılanmaya girdik. Bunların en önemlisi akademi ligleri olacak. İnegölspor'u eski günlerine kavuşturmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

İnegölspor'un yeni teknik patronu Şaban Yıldırım da konuşmasında, "Tekrar Bursa'da olmaktan son derece mutluyum. Bursa benim ikinci vatanım. İnegölspor böyle bir teklif yapınca da çok cazip geldi. Başarı için gerekli şartlar var mı diye baktığımızda, o şartların burada olduğunu gördük. Çok istekli bir Başkanımız olduğunu, bize destek verebilecek bir Belediye Başkanımız olduğunu gördük. Bütün bunlar bize başarı için umut verdi. Gerekli şartların oluşabileceğine dair çok güçlü bir ihtimal oluşturdu bizim dünyamızda. Biz de severek kabul ettik. Bizim istediğimiz, o eski parlak günlerindeki İnegölspor'u yakalamak. Ben aynı zamanda şunu da istiyorum; İnegöl büyük bir şehir. O potansiyele sahip. Doğru çalışmalar yapılırsa Süper Lig'e kadar gidilir. Bununla ilgili bir planlama yapılacaktır. Çalışmalara da başladık. Ama önceliğimiz bu yıl 1. Lige çıkmak. En azından şehrin potansiyeli İnegölspor'un yerinin orası olduğunu gösteriyor. Biz bunun için buradayız. Biz genelde sıkıntılı kulüplerde çalıştık. İnegölspor'u tercih etmemizin sebebi sorunsuz olması. Bir kere borçsuz bir kulüp. Hepimize hayırlı olsun. Biz konuşmaktan ziyade çalışmayı tercih ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Şaban Yıldırım, kendisini bordo beyazlı ekibin teknik patronluğuna getiren imzayı attı. Şaban Yıldırım'ın yardımcılıklarını Sebahattin Yenilmez, Vedat Battal, Özgür Şahin ve Hakan Gökkaya yapacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şaban Yıldırım Alinur Aktaş Kartalspor İnegölspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title