Haberler

Sab­ri Sa­rı­oğ­lu, Ti­ca­re­te Atılıyor

Güncelleme:

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Şiş­ha­ne­'de sa­tın ala­ca­ğı bi­na­yı res­to­re edip ote­le dö­nüş­tü­re­cek. Ote­lin ad­ı 'Re­iz Ote­l' ola­cak.

Ga­la­ta­sa­ra­y'­ın yıl­dı­zı Sab­ri Sa­rı­oğ­lu da ti­ca­re­te adım atı­yor. Sarı-Kırmızılı takımla se­zon so­nu söz­leş­me­si bi­te­cek olan Sa­rı­oğ­lu'nun, ön­ce­ki gün Şiş­ha­ne­'de otel bak­tı­ğı or­ta­ya çık­tı.

"REİZ OTEL" İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Bir­çok fut­bol­cu gi­bi sa­ha­lar­dan ka­zan­dı­ğı­nı ti­ca­re­te ya­tır­ma­ya ka­rar ve­ren Sa­rı­oğ­lu, bu­nun için de ke­se­nin ağ­zı­nı so­nu­na ka­dar aç­tı. Sa­rı­oğ­lu, Şiş­ha­ne­'de sa­tın ala­ca­ğı bi­na­yı res­to­re edip ote­l­e dö­nüş­tü­re­cek. Bu­nun için ­de Sa­rı­oğ­lu­'nun ce­bin­den 2.5 mil­yon eu­ro ya­ni yak­la­şık 8 mil­yon li­ra­ çı­ka­cak. Önü­müz­de­ki yıl fa­ali­ye­te ge­çi­re­ce­ği ote­lin adı­nın 'Re­iz Ote­l' ola­ca­ğı öğ­re­nil­di.

SABRİ'NİN KAZANCI 2,2 MİLYON EURO

Ünal Ay­sal yö­ne­ti­miy­le kad­ro dı­şı ka­lan Sab­ri, Duy­gun Yar­su­va­t'­ın ba­şa gel­me­siy­le af­fe­dil­miş ve söz­leş­me yap­mış­tı. Ha­zi­ran ayın­da ya­pı­lan söz­leş­mey­le 31 ya­şın­da­ki fut­bol­cu 1.6 mil­yon eu­ro (4.8 mil­yon li­ra) üc­ret ala­cak. Sab­ri, 15 maç oy­nar­sa 300 bin li­ra, 30 maç oy­nar­sa 300 bin li­ra da­ha ka­za­na­cak. Ye­ni maç ba­şı üc­re­ti de 45 bin li­ra­ya çık­mış du­rum­da. Ya­ni Sab­ri ye­ni se­zon­da 30 maç­ta for­ma gi­yer­se ka­zan­cı 6.8 mil­yon li­ra (2.2 mil­yon eu­ro) ola­cak.

SABRİ, 13. HOCAYI DA GÖNDERDİ

Futbolculuk kariyerine sarı-kırmızılı takımın altyapısında başlayan deneyimli oyuncuya, A Takım'da ilk kez forma şansını 2002-2003 sezonunda Fatih Terim vermişti. 12 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten Sabri, dün Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasıyla çalıştığı teknik direktörlere de bir yenisini daha ekledi. Hamzaoğlu'nun yerine göreve getirilecek isim Sabri Sarıoğlu'nun çalıştığı 14. teknik adam olacak. (Bugün)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Sabri Sarıoğlu Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

hehe:

Türk kazanıyor iste elin gevuru kazansa yapsa SESINIZ çıkmaz

10
9
yanıtYanıtla
tracers:

ADAMMI LAN BU ! REYİZ MİŞ ! BUNDAN OLSA OLSA TENEKE OLUR ! BAŞKA BİR ŞEY OLMAZ! GS NİN YÜZ KARASI !

15
4
yanıtYanıtla
Fenerli:

Ula sabri 12 yılda 13 hoca gördünde kadıköy de 1 fener galibiyeti göremedin

18
0
yanıtYanıtla
.:

galibiyeti ne yapcakki . adam kupa kaldırmış .

yanıt0
yanıt0
bjkMobil-ANDROID:

enayi gs nin paralari

7
10
yanıtYanıtla
bjk:

Bu dünyada bir parca adalet var mi yav. Sabri bile 5 trilyon kazaniyor. Ortası taca cikar, şutu tribün dışına çıkar.

13
0
yanıtYanıtla
KurdMobil-IOS:

Galatasarayın yıldızı dıye yazmışlar sonuk yıldız

6
4
yanıtYanıtla
Mehmet kocMobil-IOS:

Eyvahhhhhh ki ne eyvah. ??????????????????

7
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

galatasaray nasıl sömürülüyor. . . . .

8
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

İnanın çoğu futbolcu adam bile degil 2 topa vurunca adam oluyorlar ve bu kadar para yazık vallahi

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title