Haberler

Saadet Partisinin Seçim Hazırlıkları

Güncelleme:

Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, yaklaşan seçim öncesi yaptıkları çalışmaları anlattı.

Saadet Partisi (SP) Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, yaklaşan seçim öncesi yaptıkları çalışmaları anlattı.

SP Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, 2015 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde partilerin hazırlıklarının başladığı belirtti. Meral, "Eksikliklerini tamamlıyor ve seçime hazır bir şekilde girmeye çalışıyoruz. Saadet Partisi Bilecik İl Teşkilatı olarak eksik olan kongrelerimizi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Söğüt ve Bozüyük kongrelerimizi yaptık. Sırada Osmaneli, Gölpazarı ve merkez ilçe kongremizi yaptıktan sonra Şubat ayında da inşallah il kongremizi yapıp, seçimlere hazır olarak girmiş olacağız. Genel merkezimizin bize verdiği takvim sırasına göre, bizim Ocak, Şubat da kongrelerimizi bitirmemiz, Şubat ayında milletvekili adaylarımızı tespit etmemiz ve genel merkeze bildirmemiz lazım. Nisan ayında da seçim propagandalarımıza başlamamız lazım. Biz bunu şuan il teşkilatı olarak bunun alt yapısını oluşturduk. Kongrelerimizi yapıyoruz, aday tespit çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah yarın yine burada ilçelerimizin yan kuruluşlarımızın katılacağı divan toplantımızı da yapıp bu istişareyi geniş bir biçimde yapacağız "dedi.

"TÜRKİYE'DE SANAYİ, TEKNOLOJİ VE HAYIR ANLAMINDA ERBAKAN'IN VE MİLLİ GÖRÜŞÜN İMZASI VARDIR"

1960'lardan bu yana Türkiye'de sanayi, teknoloji hayır namına ne varsa sayfaları birer birer kaldırılsa hepsinin altında bir Erbakan, bir milli görüş imzasını görüleceğini ifade eden Meral, "Bu milletin sanayileşmesinde milli görüşün imzası vardır. Bu milletin ahlak ve maneviyatında milli görüşün imzası vardır. Eğer milli görüşün son 40 yıllık Türkiye tarihinden çıkarırsanız elinizde sıfır kalır. Çünkü biz diğer partiler bugüne kadar iktidar olmuş muhalefet olmuş partilerin neler yaptıklarını, bu ülkede neler yaptığını gayet iyi biliyoruz. Evet, millet olarak hafızamız biraz zayıf hemen unutuyoruz. Ama biz ne 80'leri, ne 90'ları nede 2010'ları unutmayacağız. Bu milletimiz mecburen iktidar partisine tolerans tanıyorsa, mecburen destek oluyorsa bu iktidar partisine çok ben buna oy kullanmak için değil, araba kredisi, ev kredisi, geçim kredisiyle insanların ekonomisinin ipotek altına alındığı içindir. ya istikrar bozulursa, kaygısı iktidara desteğini devam ettirmek zorunda kalıyor" dedi.

Yapılan basın açıklaması, SP Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral'ın yanı sıra, SP Genel Merkez Sorumlusu Erdoğan Saran, SP Bilecik İl Müfettişi Muzaffer Demirkan, SP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Turgut ve partiler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bilecik Söğüt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title