Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak İftara Katıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kamalak'ın partililerle tokalaşması- İftara katılanlardan detaylar- Saadet Partisi genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın konuşması Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: - "Bizim yer almadığımız, Milli Görüş'ün bulunmadığı Meclis, bu ülkenin, bu milletin hiçbir temel problemini çözemez" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim yer almadığımız, Milli Görüş'ün bulunmadığı Meclis, bu ülkenin, bu milletin hiçbir temel problemini çözemez" görüşünü savundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kamalak'ın partililerle tokalaşması- İftara katılanlardan detaylar- Saadet Partisi genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın konuşması Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: - "Bizim yer almadığımız, Milli Görüş'ün bulunmadığı Meclis, bu ülkenin, bu milletin hiçbir temel problemini çözemez" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim yer almadığımız, Milli Görüş'ün bulunmadığı Meclis, bu ülkenin, bu milletin hiçbir temel problemini çözemez" görüşünü savundu. Partisinin İzmir İl Başkanlığınca düzenlenen iftara katılan Kamalak, konuşmasında, son seçimde beklemedikleri sonuç aldıklarını belirterek, "olanda hayır bulunduğunu" söyledi.Milli Selamet Partisi'nin 1977 yılında İzmir'den milletvekili adayı gösterdiği 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın o dönem seçimi kazanamadığını hatırlatan Kamalak, "Muhtemelen sonuca o zaman üzülmüştür ama kazananlar 12 Eylül darbesiyle siyasi yasaklı hale geldi. Kazanmış olsaydı başbakan, cumhurbaşkanı olamayacaktı. Seçimi kazanamadığımız için sevinecek değiliz ama şahsımız adına, emin olun üzülecek de değiliz" diye konuştu.Kamalak, seçimi kazanamamaları dolayısıyla millet ve insanlık adına, İslam alemi ve Ortadoğu için üzüldüklerini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Bizim yer almadığımız, Milli Görüş'ün bulunmadığı Meclis, bu ülkenin, bu milletin hiçbir temel problemini çözemez. 550 milletvekilini 4 partiye değil tek partiye de verseniz, içinde Milli Görüş olmadıktan sonra bu ülkenin tek temel problemini çözemez. Bu bir iddia değil, geçen zamanda olanlarla ispatlanmıştır. 13 yıldır ülkeyi tek başına bir parti idare ediyor. Bu sürede ülkenin hangi temel problemi çözüldü? İşsiz sayısı, Türkiye'nin toplam borcu, gelir dağılımındaki adaletsizlik, gayri ahlaki yaşantılar 10 yıl önceye göre daha fazla. Hatta her türlü ahlaksızlık, kanunen meşru hale getirilmiş durumdadır. Tüm milletvekillerini böyle bir partiye versek Türkiye'nin problemleri çözülmez. Milli Görüş'ün uzak olduğu her gün, aziz milletimiz için mahrumiyettir. Sıkıntımız, üzüntümüz bundan dolayıdır."Saadet Partisi'nin Milli Görüş'ün tek temsilcisi olduğunu belirten Kamalak, "Bugünkü duruma bakmayın, Milli Görüş iktidara gelecektir. Eğer davanız hak, yolunuz doğru ise tek başına kalsanız bile o yol sizi menzile iletecektir. Bir davanın haklılığı, geçici kalabalıkların çokluğuyla değil, ilahi iradeye uygunluğuyla ölçülebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak Turgut Özal İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title