Haberler

Saadet'i Çıldırtan Sahneler

Güncelleme:

Saadet Işıl Aksoy'un 'Twice Born' filmindeki sevişme sahnelerinin medyaya yansıması, ünlü oyuncuyu çıldırttı.

Saadet Işıl Aksoy'un; Penelope Cruz ile oynadığı 'Twice Born' filmindeki sevişme sahnelerinin medyaya yansıması, ünlü oyuncuyu çıldırttı! Aksoy'un avukatı, müvekkilinin mağdur edildiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı: "Filmdeki sanatsal sahneler; pornografik bir içeriğe sahipmiş gibi yansıtıldı."

FİLM 14 ARALIK'TA VİZYONDA

Başrollerini dünyaca ünlü oyuncular Penelope Cruz, Emile Hirsch ve Mira Furlan'ın yanı sıra Saadet Işıl Aksoy'un üstlendiği film, 14 Aralık'ta "Sen Dünyaya Gelmeden" adıyla vizyona girecek.

DAHA ÖNCE YATAK GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞMIŞTI

Aska'yı canlandıran Aksoy, o karelerde Emile Hirsh ile aynı yatakta olduğu görüntüyü Facebook'tan paylaşmıştı.

FİLMİN KONUSU

14 Aralık haftasında vizyona girecek iki yabancı yapımdan biri olan Sen Dünyaya Gelmeden'in yönetmen koltuğunda Sergio Castellitto oturuyor. Penélope Cruz, Emile Hirsch ve Mira Furlan'ın başrollerini paylaştığı film İspanya, Hırvatistan ve İtalyan ortak yapımı olan başarılı bir dram filmi.

Sen Dünyaya Gelmeden filminde Gemma ve Diego adlı iki başkahraman karşımıza çıkıyor. Saraybosna'da tanışacak olan Diego ve Gemma'nın hayatı yaşayacakları aşk ile bir anda değişecektir. Ancak bu aşkın ömrü çok kısadır çünkü bir süre sonra patlak verecek Bosna savaşında Diego hayatını kaybedecektir.

Savaştan dolayı bambaşka diyarlara savrulacak olan Gemma'nın Diego'dan bir oğlu da olacaktır. Yıllar sonra Bosna'ya geri dönecek olan Gemma, Diego ile yaşadığı yılların hatırlarını Saraybosna'da aramaya başlayacaktır.

Ünlü yazar Margaret Mazzantini'nin aynı adlı romanından uyarlanan Sen Dünyaya Gelmeden, yönetmen Sergio Castellitto'nun imzasıyla 14 Aralık'ta beyazperdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Saadet Işıl Aksoy Penelope Cruz Işıl Aksoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title