Haberler

Rusya Savunma Bakanlığı: Verilecek Karşılık Konusunda Paket Hazırlıyoruz

Güncelleme:

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan, uçaklarının düşürülmesiyle ilgili yapılan açıklamada "Bu tür olaylara nasıl karşılık verileceği konusunda bir paket üzerinde çalışıyoruz." denildi.

Türkiye sınırında Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili olarak Rusya Savunma Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı.

"PAKET ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Bakanlık açıklamasında, " Türk Hava Kuvvetleri'nin Rus jetine karşı attığı adımları dostane olmayan tutum olarak görüyoruz. Bu tür olaylara nasıl karşılık verileceği konusunda bir paket üzerinde çalışıyoruz" denildi.

Açıklamada, Türk askeri ataşesine resmi protesto notası verildiği belirtildi.

FEDERASYON KONSEYİ GEÇİCİ OLARAK TÜRKİYE İLE TÜM TEMASLARIN DURDURULMASINI TEKLİF ETTİ

Öte yandan Rusya Federasyon Konseyi Uluslararası Komite Başkanı Konstantin Kosaçev, uçağın düşürülmesi sebebiyle tüm devletlerarası temaslara geçici olarak son vermesi gerektiğini bildirdi.

Kosaçev konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, "Rus-Türk ilişkilerinde yıllardır biriken her şey bir anda yok edildi. Güven ve partnerlik. Güvensizlik ve düşmanlık geri döndü" ifadesini kullandı.

Kosaçev, Türkiye'nin özür dilemesini beklemediklerini ve Moskova'nın küresel terör karşıtı koalisyonundaki partnerlerinden tepki beklediklerini belirtti. Kosaçev, "Türkiye ile tüm devletlerarası temasları daha iyi zamana kadar iptal etmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Rusya Federasyonu Türkiye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (334)

adiyamanli kürt:

Düşmanımın düşmanı benim dostumdur. yasa rusya

14
64
yanıtYanıtla
JITEM:

Öyle bir zamanda ayaklananı toptan katledeceklerini sana söylemedilermi kro

yanıt4
yanıt0
bilirkisi:

dikkat et, sonra ermeniler gibi evsiz kalirsan uzulursun

yanıt4
yanıt0
türk milleti:

Siz ermeniler herzaman sırtımıZdan. Vurmaya alışkınsını

yanıt1
yanıt0
türk milleti:

Ermeni boyledir

yanıt1
yanıt0
şehmus:

bir kürt olarak yazıyorum, böyle bir savaşta rusların yanında oluruz.

16
62
yanıtYanıtla
.....:

HİÇ DURMA HEMEN GİT

yanıt24
yanıt4
TÜRKO:

SEN KÜRT DEĞİL ERMENİSİNDİR.

yanıt36
yanıt8
AK KOYUNLAR YALLAH CEPHEYE:

SAVAŞ ÇIKARSA ÖNCE AKP YE OY VERENLERİ CEPHEYE SÜRELİM. . . BEN BU HÜKÜMETE OY VERMEDİM. . . 1000 YIL GEÇSE YİNE OY VERMEM. . AKP SEMPATİZANLARI SAVAŞA HADİ BAKALIM YALLLLLLLLLLLAH :)))

12
49
yanıtYanıtla
Cecen:

Rusya eger Türkiye ye tepki verirse , Türkiye de gerekli olan karsi tepkiyi verir.

40
6
yanıtYanıtla
Tüm 334 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title