Haberler

Rusya'nın Suriye'deki Hava Saldırıları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Maasaran beldesindeki görgü tanıklarından İbrahim Halef'in açıklamaları- Tarım arazilerindeki patlamamış misket bombaları- Yıkılan bir binanın etrafındaki halk ve kurtarma çalışmaları- Yaralananlardan birine yapılan müdahale Suriye'de Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep ve İdlib'te muhaliflerin denetiminde yer alan beldelere "misket bombasıyla" saldırması sonucu 6 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Maasaran beldesindeki görgü tanıklarından İbrahim Halef'in açıklamaları- Tarım arazilerindeki patlamamış misket bombaları- Yıkılan bir binanın etrafındaki halk ve kurtarma çalışmaları- Yaralananlardan birine yapılan müdahale Suriye'de Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep ve İdlib'te muhaliflerin denetiminde yer alan beldelere "misket bombasıyla" saldırması sonucu 6 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı bildirildi.AA muhabirinin Maasaran beldesindeki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus ordusuna ait savaş uçakları İdlib'in güneyde yer alan Maasaran beldesinde sivil yerleşim yerlerine "misket bombasıyla" saldırdı. Saldırıda 6 sivil öldü, bazıları ağır olmak üzere 12 kişi de yaralandı.Maasaran beldesindeki görgü tanıklarından İbrahim Halef de Rus ordusuna ait savaş uçaklarının attığı patlamamış misket bombalarının tarım arazilerine düştüğünü kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Suriye İdlib Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title