Haberler

Rusya ile Anlaşmaya Davullu Zurnalı Kutlama

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Üzüm üreticilerinin üzüm bağında davul zurna ile kutlama yapmaları Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen'in konuşması Rusya ile anlaşmaya davullu zurnalı kutlama Manisalı üzüm üreticileri, en çok üzüm ihraç edilen Rusya ile ilişkilerin normalleşme sürecine girmesini üzüm bağında davul zurna ile kutladı Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ülgen: "Sarıgöl Sultaniye üzümlerinin yüzde 70'ini yaş olarak Rusya pazarına gönderiyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Üzüm üreticilerinin üzüm bağında davul zurna ile kutlama yapmaları

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen'in konuşması Rusya ile anlaşmaya davullu zurnalı kutlama

Manisalı üzüm üreticileri, en çok üzüm ihraç edilen Rusya ile ilişkilerin normalleşme sürecine girmesini üzüm bağında davul zurna ile kutladı

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ülgen:

"Sarıgöl Sultaniye üzümlerinin yüzde 70'ini yaş olarak Rusya pazarına gönderiyoruz. Geçen yılki ambargo krizi üreticimizi üzdü. Şimdi olumlu adımlar atılmaya başlandı. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımıza, iş adamlarımıza teşekkür ederiz"

Türkiye'nin Rusya ile ticari ilişkilerinin normalleşme sürecine girmesi Manisalı üzüm üreticilerini sevindirdi.

Sarıgöl Ziraat Odası başkan ve yöneticileri, Ziraat Odası Uygulama Bağında üreticiler ile birlikte davul zurna eşliğinde Rusya ile varılan anlaşmayı kutladı.

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rusya'nın çok önemli bir üzüm pazarı olduğunu söyledi.

Rusya ile yaşanan krizden üzüm üreticilerinin olumsuz etkilendiğine işaret eden Ülgen, ülke menfaatlerinin ticaretin önüne geçtiğini, geçen yıl yaşanan zararların bu yıl telafi edileceğini kaydetti.

"Yaş üzümün yüzde 70'ini Rusya alıyor"

Ülgen, dış ilişkilerdeki olumlu havanın ticarete yansıyacağını düşündüklerini belirterek, şunları söyledi:

"Devletimiz İsrail ile olan gerginliği anlaşma ile sona erdirdi. Rusya ile gerginliğin de sona ermesi ve yeniden ambargoların kalkması yönünde olumlu adımların atılması üzüm üreticilerini sevindirdi. Sarıgöl Sultaniye üzümlerinin yüzde 70'ini yaş olarak Rusya pazarına gönderiyoruz. Geçen yılki ambargo krizi üreticimizi üzdü. Şimdi olumlu adımlar atılmaya başlandı. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımıza, iş adamlarımıza teşekkür ederiz."

Üzüm üreticileri açısından bu yılın iyi geçmediğini, doğal afetler nedeniyle büyük oranda hasarın oluştuğunu aktaran Ülgen, "Rusya pazarının tekrar açılacak olması bizleri sevindirdi." ifadelerini kullandı.

Üzüm üreticileri, üzüm bağında davul zurna eşliğinde birlikte halay çekerek sevinçlerini sergiledi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sarıgöl Rusya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title