Haberler

Putin: İlişkileri İyileştirmek İstiyoruz, İlk Adım Türkiye'den Gelmeli

Güncelleme:

Resmi ziyaret için Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Türkiye'ye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus uçağının düşürülmesinin ardından gerilen Türkiye- Rusya ilişkileri ile ilgili konuştu. Putin, "ilişkileri iyileştirmek istiyoruz ancak bunun için ilk adımı Türkiye'den bekliyoruz" dedi.

"İLK ADIM TÜRKİYE'DEN GELMELİ"

Resmi ziyaret için Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Türkiye'ye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rus uçağının düşürülmesinin ardından gerilen Türkiye-Rusya ilişkileri için konuşan Putin, ilişkileri iyileştirmeyi dikkate almaya hazır olduğunu söyledi. Ancak Putin ilk adımın Ankara'dan gelmesi gerektiğini söyledi, bu konuda da herhangi bir işaret görülmediğine vurgu yaptı.

Geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye'nin Rus jetini düşürmesinin ardından ilişkiler durma noktasına gelmişti. Ankara uçağın Türk hava sahasını ihlal ettiğini açıklamış, ancak Rusya ihlali inkar etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Putin Türkiye Rusya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Türkiye icin:

Kales Amerika ile dost olacagimiza, Rusya ile olmayi tercih ederiz, Türkiye nin basina ne geldiyse bir geriye dönük bakin Hain Amerika yüzünden gelmistir. Dost görünümlü en büyük Düsman, Iranin bile irtibati var dünyada ister begenelim ister begenmeyelim. dostu rusya- amerika olsaydi ne irtibati nede söz hakki vardi.

26
1
yanıtYanıtla
mhmt:

rusya senle dost olmaz dostum sıkıntı orda :)

yanıt0
yanıt1
osman:

putin sana ilk adım degil ilk tekmeyi atmalıyız

17
2
yanıtYanıtla
Selim akpli:

Sen erdogan I baskalarina benzetdin galiba sen bize yalvar Putin ama amerikanin dostu olacagima seninle dost oluruz

16
1
yanıtYanıtla
issiz in gurbet:

ISTIHBARATCININ SOYLEDIGINE GORE BU ABD KURTLRLE FAZLA ICLI DISLI RUSYANIN DUSMANLIGI SIMARTI HERHALDE CHPNIN DEDIGI GIBI RUSYA ILE DOST OLMAK ZORUNDAYIZ ESADLI COZUM BOLGE ICIN TEK YOL IRANLA COK IYI DOST OLUNMALI. . . . . . .

2
13
yanıtYanıtla
ÇİFTCİ:

DOMATES SALATALIK GÖNDERDİK YA. DAHA NE ''İLK ADIMI '' İSTİYOR BU.

14
0
yanıtYanıtla
eden bulur:

Habi adlı yazıcı Almanya, Nato, Suudu arabistan. . . vs) bombalayip donuyorlar demişsin neryibombalıyorlar havayımı neden ozaman kürt oluşumuna izin veriyor tsk hı siz isteseniz istemeseniz kürtistan kurulacak sizede zamanında bu oluşuma katkıda bulunuz 3sene öncesine git sınırdan pkk kim omuzlarda taşıyan ha şimdi hendekler diyorsunuz ölenlerin sebebi sezlersiniz .

4
10
yanıtYanıtla
kuki:

yalan rol yapmış kalpi bozuk

11
1
yanıtYanıtla
Rubicon:

şuanda ölen askerlerimiz, bu vatan evlatlatının hepsi dostumuz amerikanın ve eski dostumuz rusyanın silahları ile öldürülüyolar ama hala laf cambazlığı biz eşek olduktan sonra semer vuran çok olur

12
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

bak sana işaret çekiyorum bak bak

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title