Haberler

Rusya'dan Antalya'ya Gelen Turist Sayısı Yüzde 40 Düştü

Güncelleme:

Antalya'ya ocak-nisan döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısı, geçen yıla göre yüzde 12,6 geriledi. Rusya'dan gelen turist sayısında ise yüzde 40'lık düşüş var.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) verilerine göre, kente geçen yılın ocak-nisan döneminde 1 milyon 315 bin yabancı ziyaretçi gelirken, bu yılın aynı döneminde sayı, 1 milyon 148 bin kişiye düştü.

ALMANLAR ARTTI RUSLAR AZALDI

Dört aylık dönemde Almanya pazarından gelen turist sayısı yüzde 5,7 artarak 490 bin kişiye yükseldi. Rusya pazarından gelen turist sayısı ise yüzde 39,8 düşerek 126 bin kişiye geriledi. Hollanda pazarından gelen turist sayısı, yüzde 26, İran pazarından gelen turist sayısı yüzde 22 azaldı.

ÇELİK'TEN RUSYA'YA TURİZM ÇIKARMASI

Söz konusu dönemde, Belçika, İsveç, Danimarka, Norveç, İsviçre, Avusturya, Ukrayna, İsrail, Fransa, Litvanya, Belarus pazarlarında da gerileme yaşandı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Rusya Federasyonu Akdeniz Antalya Turizm Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

...mobilWeb@haberler.com:

sapıkların bol olduğu bir ülkeye kim gelir . Avrupa cennet gibi . Insanlarida medeni . Aklı olan avrupaya gelir .

7
26
yanıtYanıtla
MhpMobil-IOS:

Bir kase corbayi bir lahmacunu 60liraya kaziklarsan olacagi budur hayvanlar

29
1
yanıtYanıtla
Habip Mobil-ANDROID:

Biz bile çekinir hale geldik,örneğin, güneydoğuya gidemeyecek durumdayız.Şöylemi? böyle mi? gidelim diye düşünüyoruz.

13
13
yanıtYanıtla
karalama yapmayın:

rublenin değeri dolara ve diğer paralara göre çok düştü. O yüzden Ruslar, bu sene kendi memleketlerinde Sochi''de, Kırımda tatil yapacak

22
1
yanıtYanıtla
adanalı:

sürekli rus kadınlara askıntılık tecavüz, taciz . v. s gibi olaylarla yaklaşırsak olacağı bu gidin sahil kesimine nerede ipini koparan ipsiz sapsız cahil işe yaramaz adam var orada bulabilirsiniz sonuç kaçınılmaz oluyor ilerde daha kötü günler bekliyor turizmi demedi demeyin

21
1
yanıtYanıtla
ali bylMobil-ANDROID:

insallah biraz daha duser de biz de kendi memleketimiz de tatil yapariz.

16
3
yanıtYanıtla
Habip Mobil-ANDROID:

Iktidar a oy verenlerin genel bakışı, denize girmeye olumsuz yaklaşması rahatsız edici bakışları Turistleri ürkütüyor ...

12
6
yanıtYanıtla
avrupa:

Rusyadaki krizin belirtileri ama bununla beraber Türkiyenin ISIDe karsi ilimli tutumu ve tatil yerlerinde konulan sacma yasaklar bir araya gelince, sonuc normal.

16
1
yanıtYanıtla
mahircanMobil-ANDROID:

erdogan icin gelmiyorlar

16
0
yanıtYanıtla
ESER:

belki bu durumda artık oteller yerli tatilcilere biraz daha hoşgörülü davranır, fiyatlarda biraz indirime giderler.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title