Haberler

Rusya'dan Ağaoğlu'na "Kırım'a Yatırım" Daveti

Rusya Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Andrey Melnikov Bakanlığın resmi sitesinde; “Rusya ile Türkiye arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi kapsamında Kırım’daki inşaat projelerinin Türk şirketler tarafından hayata geçirilmesinde her türlü yardıma hazırız" açıklamasında bulunmasıyla birlikte Ağaoğlu...

Rusya Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Andrey Melnikov Bakanlığın resmi sitesinde; "Rusya ile Türkiye arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi kapsamında Kırım'daki inşaat projelerinin Türk şirketler tarafından hayata geçirilmesinde her türlü yardıma hazırız" açıklamasında bulunmasıyla birlikte Ağaoğlu da Rusya'nın daveti üzerine Kırım'da yatırım fırsatlarını değerlendirmeye başladı.

Konu ile ilgili olarak Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Ağaoğlu heyetine; "Konut, ofis, AVM inşaat işleri ile enerji alanında işbirliğine hazırız" mesajı verildi. Daveti yapan Rusya Federasyonu Kırım Daimi Temsilcisi ve Kırım Başbakan Yardımcısı Dr. Georgy L. Muradov ile görüşen Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Grup Başkanı Burak Kutluğ, "Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma Bakanı düzeyinde yapılan görüşmelerde gelişen Türkiye ve Rusya ilişkilerine paralel olarak bölgedeki ticari gelişme ve faaliyetler ile Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Türkiye'deki tecrübe ve birikimlerini Rusya ve Kırım özelinde özellikle inşaat, enerji ve sanayi gibi alanlarda nasıl yansıtılabileceği gibi konuları değerlendirerek çeşitli projeler üzerinde görüştük" dedi.

Konu üzerine açıklamada bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da "Gelen davet üzerine ekibimiz Kırım'a giderek çalışmalarda bulundu. Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelerek Kırım'daki yatırım fırsatlarını konuştular. Kırım heyeti yatırım için çok hevesli. Biz de inşaat ve enerji konularında yatırım fırsatlarını değerlendireceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu Türkiye Kırım Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title