Haberler

Rusya, Amerika ve Avrupa İle Savaşın Eşiğinde

Güncelleme:

Ünlü milyarder yatırımcı George Soros, Amerika ve Avrupa'ya 'uyanın' çağrısı yaptı.

George Soros, Avrupa ve ABD'nin Ukrayna'ya yardım etmemesi durumunda Rusya ile istemedikleri bir savaşa sürükleneceğini söyledi. Financial Times'a konuşan ünlü yatırımcı batı ülkelerinin yılın ilk çeyreğinde Ukrayna'ya 50 milyar dolarlık mali yardımı onaylaması gerektiğine dikkat çekti. Avrupalı liderlere "uyanın" çağrısında bulunan Soros "Rusya tarafından saldırı altında olduklarını kabul etmeleri gerekiyor. Avrupa ülkeleri Ukrayna'ya yapılacak mali yardımı bir savunma harcaması olarak görmeli" dedi.

"İFLAS ŞAŞIRTMAZ"

George Soros bunun yanında Rusya'nın borçlarını ödeyemeyecek duruma gelmesinin 'şaşırtıcı olmayacağını' belirtti. Milyarder yatırımcı Financial Times'a verdiği röportajda batının Rusya'ya uyguladığı mali yaptırımların düşen petrol fiyatları nedeniyle hayal edilenin ötesinde bir etkiye sahip olduğunu söyledi. Soros, Rusya'nın borçlarını ödeyememesi durumunda Avrupa bankalarının da zor durumda kalacağını ve kıtada zaten varolan resesyon baskısının artacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Federasyonu George Soros Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

Yahudi lord 335:

Savaş çıkmalı zaten. Silah satılmalı. Türkler ABD''nin yani bizim emrimizde çalışmaya devam etmeli.

15
62
yanıtYanıtla
PassangerMobil-IOS:

Abd ve yahudilerin yanında olcamıza,keşke Putin'de brbr olsak

60
4
yanıtYanıtla
AS.01 ADANALI:

YILLARDIR HEP SÖYLÜYORUM SAVAŞI ZENGİNLER ÇIKARIR, BİZİM GİBİ FAKİRLER DE ÖLÜR

54
0
yanıtYanıtla
Bay bilen..Mobil-IOS:

Ne putini kardeşim,adam olan erdoğandır

25
28
yanıtYanıtla
yunus:

70 yıldır bu savaş dedikodularıyla kendimizi avuturuz. Süper güçler birbiriyle savaşmaz işte bu yüzden süper güçtürler.

47
0
yanıtYanıtla
ariel solomonmobilWeb@haberler.com:

İsrailoğulları çok yaşa. Kudüs bizimdir. Allahuekberrrrr

3
39
yanıtYanıtla
OsmanlıMobil-IOS:

Yahudileri ortadan kaldırmak daha iyi olacak.

9
31
yanıtYanıtla
ramazan:

senin gibi düşünen tüm şerefsizler yok olsun.

18
21
yanıtYanıtla
gerçekler:

mason köpek soros rusyayı siz iflasa sürüklüyorsunuz

34
2
yanıtYanıtla
o kadar basit değil:

ne savaşı ya milleti kandırıyorlar nükleer güç savaş olmasını engeller çünkü nükleer savaş demek abd-rusya arasında dünyanın abartısız 1000 sene geriye gitmesi demek insanlığın ? yok olması demek

26
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title