Haberler

Rüştü Reçber Ailesinin Dudak Uçuklatan Tatili

Güncelleme:

Rüştü Reçber, ailesiyle birlikte ABD'nin yolunu tuttu. 5 haftadır en lüks otellerde konaklayan ailenin masrafı, Işıl Reçber'in alışverişiyle birlikte 300 bin lirayı buldu.

Futbol hayatına son noktayı koyduktan sonra yayıncı kuruluşta yorumculuk yapmaya başlayan ve tüm vaktini ailesine adayan efsane kaleci Rüştü Reçber, bu sene de kural bozmadı. Ramazan'dan önce ABD'nin yolunu tutan Reçber Ailesi, yine servetlik bir tatile imza atıyor. 5 hafta önce ABD'ye giden Rüştü ve güzel eşi Işıl Hanım, buradaki lüks yaşantılarıyla da dikkat çekiyor.

EN LÜKS MEKANLAR

Takvim'de yer alan habere göre; İnstagram'da yaptığı paylaşımlarla sık sık tepkilerin hedefi haline gelen Işıl Reçber, burada gezdiği ve konakladığı mekanların fotoğrafını da paylaşarak lüks yaşamına devam ettiğini gözler önüne seriyor.

SUIT ODA İÇİN 11 BİN LİRA

Beverly Hills, California, Los Angeles, Las Vegas ve Hawaii'nin en görkemli restoranlarında yemek yiyip en lüks otellerinde konaklayan Reçber Ailesi'nin tatil için servet harcadığı konuşuluyor. Son olarak Hawaii'de konakladıkları Four Seasons Hulalai Otel'de 4 kişilik bir suit oda tutan Rüştü Reçber'in buna karşılık 4 bin dolar yaklaşık 11 bin lira ödediği öğrenildi.

ALIŞVERİŞ TUTKUNLARI

35 gündür ABD'de olan Reçber Ailesi, Miami ve Beverly Hills'teki en lüks mekanlarda vakit geçirdi. Eşi ve çocuklarının yeme içmesi için hiçbir masraftan kaçınmayan Rüştü Reçber, alışveriş için de her zamanki gibi kesenin ağzını açtı.

300 BİN LİRALIK HARCAMA

Lükse düşkünlüğüyle tanınan Işıl Hanım'ın kendisi, eşi ve çocukları için yaptığı masraflar da hesaba katılınca Rüştü Reçber, ABD'de yaklaşık 300 bin liralık harcama yaptı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Rüştü Reçber Spor Haberler

500

Yorumlar (139)

VATANDAŞ:

PARA VERİP TRİBÜNLERİ DOLDURAN EŞŞEKLER SAĞOLSUN.

34
0
yanıtYanıtla
Turan:

Türk futbolu adına boş işler yapan adamlar. Böyle yiyip içerler işte. Sanki Türk futbolu çok iyi yerlerde. Bunlari bu hale getirenler Türbün enayileri.

22
3
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

Ben sırf bu yüzden 20 seneden fazladır hiç maç izlemedim,transferleri sormadım.o futbolcu kim.bu futbolcu kimin diye sormadım.çünkü insanlar bu maçlar için.futbolcular için birbirini öldürüyorlar.onlarda milyonları götürüp kadınlara yedirsinler...ohhh ne güzel...nah sizi izlerim

22
2
yanıtYanıtla
4343:

Oralarda oruç tutmak çok daha sevapmış.yiyin için eglenin bakalım.dünyalıklar.

24
0
yanıtYanıtla
ISPARTANIN DİKENİ:

SEN BAĞIR GOL DİYE BEDAVAYA EYY SPOR FANATİKLERİ

20
1
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

Ne merakliymissin karinin ciplak fotoraflarini gösteremeye bu halkin ekmegini yedin hic olmasa Ramazan ayinda saygili olun

11
9
yanıtYanıtla
Misafir Mobil-IOS:

Bu futbolculara çok aşırı derecede para veriliyor yazık

19
0
yanıtYanıtla
edep yahu:

sonradan görme bu hanim havan kime

18
1
yanıtYanıtla
f 16:

Lan ne entel dantel olmuşun oğlum rüştü. Hele donun rengine bak şeker pembesi.

17
1
yanıtYanıtla
ibret alın ibret:

Tuttuğu takım için olay çıkarıp küfürler eden, ortalığı yakıp yıkan hatta cinayet işleyen, cebindeki son parayı maç biletine veren bilinçsiz fanatik taraftarlar ; haberi iyi okuyun da ibret alın biraz. Kendinizi kullandırmayın.

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title