Haberler

Ruslar, Patene İdrarını Yapan Amerikalı Taraftarın Başına Ödül Koydu

Güncelleme:

Rus milli hokey takımının soyunma odasına girerek, takım kaptanının tişörtüne ve patenine idrarını yapan Amerikalı taraftar Rusları fena kızdırdı.

Amerikalı bir hokey taraftarının, Rus milli hokey takımı kaptanı Pavel Datsyuk'un patenine idrarını yaptığı görüntüler sonrasında Ruslar, görüntülerdeki taraftarın adını ve adres bilgilerini verene 1 milyon ruble ödül vereceklerini iddia etti.

"RUSLARIN SOYUNMA ODASINDAYIZ"

Moskova'da düzenlenen Dünya Hokey Şampiyonası'nda, bronz madalya için mücadele eden ve Rusya'nın 7-2'lik galibiyeti ile sonuçlanan Rusya - Amerika karşılaşması sırasında çekildiği belirtilen görüntülerde, iki adam Rusya takımının soyunma odasına girdi. Görüntüleri kaydeden adamın; "Beyler, Moskova'daki dünya şampiyonasındayız. Rusların soyunma odasındayız." sözlerini söylediği duyuluyor.

RUS TAKIM KAPTANI DATSYUK'UN FORMASINI VE PATENİNİ HEDEF ALDI

Görüntülerdeki kilolu arkadaşı, soyunma odasında tişörtünü çıkartarak dans etmeye başlıyor. Bedeninde kocaman sarı gülen bir surat ve Amerikalı Sam amca şapkası çizili çılgın taraftar, izleyenleri tebessüm ettirecek şekilde komik dansını icra ediyor. Tombul adam, daha sonra Rus milli hokey takımı kaptanı Pavel Datsyuk'un formasını asılı bulunduğu yerden aldı. İddiaya göre yine Datsyuk'a ait patenleri de gözüne kestirdi.

HEDEFTEKİ RUS OYUNCU, AMERİKAN HOKEY LİGİNDE OYNUYOR

Bu esnada olayı kameraya kaydeden adam; "Hey Mike, hadi ama, ne yapıyorsun, ona dokunma. Sen delisin Mike. Ahbap, eğer bizi yakalarlarsa altımıza ettirene kadar döverler." ifadelerini kullandı. Arkadaşının uyarılarına kulak asmayan yarı çıplak adam, cinsel organını çıkartarak tişörtün üzerine ve patenlerin içine idrarını yaptı. Pateni ve tişörtü Amerikalı taraftarın hedefi olan Rus oyuncu Pavel Datsyuk'un Amerikan Ulusal Hokey Ligi'nde, Detroit Red Wings takımında oynadığı belirtildi.

RUSLAR ADINI, YERİNİ BİLDİRENE 1 MİLYON RUBLE ÖDÜL VAAD ETTİ

Video, Youtube'a Scott Edwards adında bir hesap/kişi tarafından yüklendi lakin daha sonra yayından kaldırıldı. Bu görüntülerin internette yayılması sonrasında Ruslar öfkeden deliye döndü. Rus internet haber sitesi 'life.ru' görüntülerdeki hayranın adını ve soyadını bildiren kişiye 1 milyon ruble ödül verileceğini açıkladı. İlanda ayrıca ödülün, adamın nerede oturduğunu ya da nerelerde bulunabileceğini bildirene verileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Moskova Rusya Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

38li:

yakisir russlara

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title