Haberler

Rus Uçağının Düşürülmesinin Ardından Türk Tankları Sınırda

Güncelleme:

Suriye sınırında Rus uçağının düşürülmesinin ardından bölgede sıcak saatler yaşanıyor. Olayın ardından Türk tankları süratle sınır bölgesine hareket etti.

Sınırda düşürülen uçağının Rusya'ya ait olduğunun anlaşılmasının ardından sınırda hareketli saatler yaşanmaya başladı. Yaşanan bu gelişmenin ardından sınıra birçok tank sevkiyatı yapıldı. O anlar canlı yayında da görüntülendi.

RUSYA "İHLAL ETMEDİK" DEDİ

Sabah saatlerinde Suriye sınırında, Rus savaş uçağı Türk jetleri tarafından sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle düşürüldü. Olayın ardından Rusya, sınır ihlali yapmadıklarını iddia ederken, Türk Silahlı Kuvvetleri ise Rusya'nın ihlal yaptığına dair belgeleri yayınladı.

TANKLAR SINIR BÖLGESİNE AKIN ETTİ

Sınır bölgesinde yaşanan bu gelişmelerin ardından bölgede hareketli saatler yaşanmaya başladı. Türk tankları süratle sınır bölgesine hareket ederek mevzilendiler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (166)

Mehmet büyükbaşMobil-IOS:

Herkes haddini bilecek

66
9
yanıtYanıtla
ADEM036:

Ey şanlı ordu, ey şanlı asker, Haydi gazanfer, umman-ı safter, Bir elde kalkan, bir elde hançer, Serhadde doğru ey şanlı asker. Deryada olsa herşey muzaffer, Dillerde tekbir, Allahu Ekber, Allahu Ekber, Allahu Ekber, Ordumuz olsun daim muzaffer!. .

37
8
yanıtYanıtla
yanlış yapıldı:

Türkiye kendi ayağına sıktı ama halk farkında değil.

7
37
yanıtYanıtla
çılgın türk:

ne içtin la sen müthiş kafa yapmış :) ne mutlu türküm diyene . . . . . . .

yanıt8
yanıt3
PILLOW FIGHTER:

TÜRK TANKLARI, TÜRKMENLERİ KORUMAK İÇİN ESAD GÜÇLERİNİ BOMBALAYACAK! BOŞUNA GİTMİYOR ORAYA!

41
2
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

BEN TÜRKÜM, ANAM DA TÜRK BABAM DA, DAMARIMDA TÜRK KANI AKIYOR! KAN ÇEKİYOR ULAN KAN! ANLIYOR MUSUN? SİYASET BİR YANA VATAN BİR YANA! TOPRAĞIMI KİMSEYE VERMEM BEN! DİNİNE MEZHEBİNE BAKMAM DOĞRARIM YEMİN OLSUN! TANRI TÜRKÜ KORUSUN!

33
7
yanıtYanıtla
batman727272:

Keşke olmasaydı olan oldu kafirle savaşa tek yumruk hazırız. Hainlik etmek isteyen varsa şimdiden Rusya safına geçebilir şehadet baldan tatlıdır Allah bana sehadeti nasip etsin lütfen okuyan amin desin

31
8
yanıtYanıtla
varto Mobil-ANDROID:

kürtler arkanizda olmicak bilin. ne halinuz varsada gorun. senin icin savasim sonrada katliama ugriyayim dimmi

8
30
yanıtYanıtla
DADAŞ 1903:

keşke o savaş çıksada sizin gibi kalleş kanı bozuklarıda toptan temizlesek fırsat olur hadi BİSMİLLAH

yanıt4
yanıt1
Şinasi:

Vay zirto vay. Sen istiyorsun ki Varto, kobani gibi olsun. Vatan haini.

yanıt5
yanıt1
Tüm 166 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title