Haberler

    Ronaldo, Goal En Zenginler'de Messi'yi Geçti!

    Real Madrid'li yıldız, Messi'yi geçerek 2013'te zirveye oturduktan sonra futbolu bırakan David Beckham'ın tahtını devraldı.

    Cristiano Ronaldo, dünyanın en büyük futbol sitesi Goal tarafından en zengin futbolcu il acirc;n edildi. Real Madrid'li süper yıldız, 148 milyon euro; olarak hesaplanan geliriyle, Barça'lı ezeli rakibi Lionel Messi'yi geride bıraktı.

    Geçtiğimiz yıl David Beckham'ın zirveye çıktığı Goal En Zenginler'de Ronaldo, Messi'nin ardından üçüncü olmuştu. Futbolu bıraktığı için bu listenin de kapsamı dışında kalan David Beckham'ın yerine birinci kim olacak, bu yıl en çok merak edilen konu buydu. Sonuçta Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'yi geçip birinciliği kapan yıldız oldu.

    Sadece faal profesyonel futbolcuların değerlendirmeye t acirc;bi tutuldğu çalışmada, en zengin 10 ismi belirlemeden önce tam 200 futbolcunun varlıkları incelendi.

    Unutulmaz bir 12 ay geçiren Ronaldo, bizim araştırmamıza göre, para olarak da bunun karşılığını aldı. Portekiz Milli Takımı'nı Dünya Kupası Finalleri'ne taşıyan maçta İsveç'e dört golün dördünü de attı, Real'de harika işler çıkarttı, üstüne de Ballon d'Or ödülünün sahibi oldu. Ronaldo ayrıca, İspanyol deviyle 5 yıllık yeni ve müthiş pahalı bir sözleşme daha imzaladı.

    Listenin ikinci sırasında Barcelona'nın ilh acirc;m verici yıldızı Lionel Messi yer aldı. Son bir yılda çok sayıda pahalı sponsorluklara imza atan Arjantinli, buna rağmen bazı karanlık yönleri de olan bir dönemi geride bıraktı. Özellikle de ticari sözleşmelerde vergi kaçırdığı gerekçesiyle mahkeme önüne çıkması hafızalara kazındı.

    Listenin tamamını görmek, futbolcuların zenginlerininin nerelerden geldiğini anlamak için TIKLAYIN!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    David Beckham Lionel Messi Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title