Haberler

    Ronaldinho, İlk Maçında Penaltı Kaçırdı

    Güncelleme:

    Meksika Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Queretaro'ya transfer olan Brezilyalı yıldız Ronaldinho, takımıyla çıktığı ilk maçında penaltı kaçırdı.

    Meksika'nın Queretaro takımına transfer olan Brezilyalı Ronaldinho, takımıyla çıktığı ilk maçında penaltı kaçırarak Meksika kariyerine şanssız bir başlangıç yaptı.

    İLK KEZ SEYİRCİSİNİN ÖNÜNE ÇIKTI

    Corregidora Stadı'nda oynanan Meksika Kupası maçında Queretaro ile Tigres karşı karşıya geldi. 34 yaşındaki Ronaldinho, geçen hafta iki yıllık sözleşme imzaladığı kulübüyle ilk maçına seyircisi önünde çıktı.

    PENALTIYI AUTA ATTI

    Konuk ekip, yaklaşık 35 bin kişilik kapasiteye sahip statta dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmanın 9. dakikasında ABD'li futbolcu Herculez Gomez'in golüyle 1-0 öne geçti. Queretaro, mücadelenin 61. dakikasında penaltı atışı kazanarak skoru eşitleme fırsatı yakaladı. Ancak penaltıyı kullanan Ronaldinho'nun vuruşunda top, kalenin üzerinden dışarı gitti.

    Karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Tigres, Meksika Kupası 1. Grubu'nda puanını 11 yaparak liderliğe yükseldi. Queretaro ise 9 puanla ikinci sırada yer alıyor.

    Adı bir süre Beşiktaş ile de anılan Ronaldinho, ülkesinin Atletico Mineiro takımından ayrıldıktan sonra Queretaro'ya imza atmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ronaldinho Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    By Maho:

    Bir de rezil oldu yazıyorsunuz ya ne kadar saçma bir haber, penaltı kaçırmak çok doğal, her yıldız oyuncu kaçırır/kaçırabilir.

    11
    0
    yanıtYanıtla
    tarafsız taraf gs:

    ne var penaltı kaçırmakta bana ver bende kaçırırım

    5
    1
    yanıtYanıtla
    ç@rşı:

    ne var bunda ya herkes kaçırabilir. . . süper kupada gördük kimler kaçırdı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    VATANDAŞ:

    Haydeee bu oldumu şimdi !! Adam paragöz adam son transferi ve en yüksek veren klup demekki bu takımdıki oraya imza attı. Şimdi ilk maçına çık penaltı kaçır ve takımında yenilsin ? İlerki maçlarda tabiki telafi edecektir.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title