Haberler

Romanyalı Şarkıcı: Burak Özçivit Bana Evlilik Teklif Etti

Güncelleme:

Güzel şarkıcı Denisa Tanase, tatil için geldiği Belek'te Burak Özçivit'in kendisine evlenme teklif ettiğini ve İstanbul'a taşınacağını öne sürdü

Romanya'da 'Bambi' isimli müzik grubunun solisti Denisa Tanase, Türkiye'de geçirdiği tatil sonrasında Burak Özçivit hakkında önemli iddialarda bulundu.

"EVLENME TEKLİFİ ETTİ"

Antena Stars Televizyonu'nda bir magazin programına katılan Denisa, Bambi grubunun diğer solisti olan kardeşi Raluca Tanase'yla Belek'e tatile gittiğini ve burada Türk oyuncu Burak Özçivit'le yakınlaştığını öne sürdü. Kısa bir süre önce dört yıldır evli olduğu doktor eşi Cornel Brotac'tan ayrılan Denica programda, "Türkiye'de geçirdiğim harika tatilde evlenme teklifi aldım" iddiasında bulundu.

"BANA ÇOCUK YAPALIM DEDİ"

Belek'te tüm dikkatleri üzerine çektiğini öne süren Denica, "Bence yüzüm evliliği ve çocuğu çağrıştırıyor. Çok garip ama evlenme teklifi aldım. Bana 'Çocuk yapalım' dedi. Onunla İstanbul'a taşınacağım. Çok eğlendik. Kendisi bir aktör" diye konuştu. Denisa, daha sonra da bu Türk aktörün Burak Özçivit olduğunu iddia etti. Romen basını program sonrasında habere geniş yer verdi. İnternet sitelerinde, "Muhteşem Yüzyıl'ın Valisi Denisa'ya evlenme teklif etti" yorumları yapıldı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit İstanbul Türkiye Belek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

istanbul:

La salak karı burak sana mı kaldı fahriye varken

25
4
yanıtYanıtla
HA..:

fahriye nerde bu nerde . . . fahriyenin yanından bile geçemez güzellikte. . . . .

17
3
yanıtYanıtla
ECE:

BURAK İTALYAN ERKEKLER BENZİYO ARASTRMAK LAZIM SOYUNU:)))))))) ÖLÜRÜM TİPİNE BURAK

9
9
yanıtYanıtla
Burakim benimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Burak Türk olamaz . Çünkü Türklerde bu kadar yakışıklı bir adam çıkmaz . Hele gülüşü beni benden alıyor . Burakın soyu bence erkekleriyle ünlü olan Italyana dayanıyor

9
9
yanıtYanıtla
betty:

beş kurus olan fahriyeye azz bileeee

6
7
yanıtYanıtla
........................................:

erkek milletinden herşey beklenir

7
4
yanıtYanıtla
nilbaşakmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Memlekette kizmi kalmadi elin gavuruyla ewleniyon

7
4
yanıtYanıtla
Mobil-ANDROID:

hayal görüyor sanırım

10
0
yanıtYanıtla
papatya:

sanamııııııııııııı rüyasında görmüş garibim

10
0
yanıtYanıtla
Layla:

Cok tuhaf bir haber. . . Gercek olmadigi besbeli

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title