Haberler

Roman Toplumuna Hizmet ödülleri -

Roman Toplumuna Hizmet edenler ödülleri sahiplerine verildi.

Roman Toplumuna Hizmet edenler ödülleri sahiplerine verildi. Romanlar ile ilgili yaptığı haberler dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Salih Baran, ödüle layık görüldü.

Edirne Roman Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Erdem Güyümgüler, Devecihan Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, federasyon olarak Edirne ve Türkiye'de romanlar ile ilgili tüm çalışmalarda yer aldıklarını söyledi.

Federasyonun yedi bakanlıkla koordineli çalışmalar yürüttüğünü aktaran Güyümgüler, şunları kaydetti:

"2013'te Roman toplumuna yönelik yapılan çalışmalarda hizmetleri götürmede müdürlerimizin katkıları ve emekleri çoktur. Biz de Roman Dernekleri Federasyonu olarak, Edirne'deki örnek davranışları Türkiye'ye bir rol model olarak sunduk. Bu çalışmalarımızın neticesinde Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'nun desteğiyle ve sayın rektörümüz Yener Yörük beyefendinin desteğiyle Trakya Ünievrsitesi'nde Roman Araştırma Merkezi'nin de kurulmasını sağladık.

Romanlar geçtiğimiz yıllarda ön yargılar ile karşılaştılar. Hep toplum olarak ikinci bir vatandaş olarak görüldüler. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle roman toplumuna yönelik birleştirici çalışmalar yapıldı."

Konuşmanın ardından, Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İlhan Açıkgöz, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, Aile veSosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mehmet Polat, Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hicran Balı, Edirne İş Kurumu Müdürü Şengül Çildam, Edirne Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın, Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Salih Baran, Edirne Televizyonu'ndan Melih Yurduseven, Hudut Gazetesi, Amatör Spor Kulüpleri Edirne Şube Başkanı Osman Hatipler, Türk Kızılayı Edirne Şube Başkanı Kadir Çakay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren, Mimar Sinan Vakfı Başkanı Şükrü Çeşme, Edirne Tava Ciğer Derneği Başkanı Bahri Dinar da ödüllerini Güyümgüler'in elinden aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Salih Baran Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title