Haberler

Roman Mahallesinin Muhtarından Uyuşturucuyla Mücadele Mitingi

Roman mahallesinin muhtarından uyuşturucuyla mücadele mitingiBURSA - Bursa'nın Karacabey ilçesinde ağırlıklı olarak Roman vatandaşların yaşadığı mahallenin muhtarı, uyuşturucuyu protesto etmek için miting düzenledi.

Roman mahallesinin muhtarından uyuşturucuyla mücadele mitingi

BURSA - Bursa'nın Karacabey ilçesinde ağırlıklı olarak Roman vatandaşların yaşadığı mahallenin muhtarı, uyuşturucuyu protesto etmek için miting düzenledi.

Roman vatandaşların çoğunlukta olduğu Saadet Mahallesi'nde, Muhtar Hüseyin Uzer, uyuşturucuya savaş açtı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol'un yanı sıra vatandaşlar mitinge katıldı. Muhtar Hüseyin Üzer, mahalle olarak uyuşturucuya savaş açtıklarını kaydederek, "Bu illetten çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtaracağız. Uyuşturucuyu mahallemizde görmek istemiyoruz. Bunu bitirmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Uyuşturucu illetinin son bulması için bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuda tek arzumuz, devletimizin bu mücadelemizde bizi yalnız bırakmaması. Uyuşturucunun en büyük dostu işsizlik ve yoksulluktur. Mahallemizdeki işsizlik ve yoksulluğun asgariye indirilmesi lazım. Çünkü işi olan birinin uyuşturucu ile işi olmaz. Gençlere sahip çıkılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ali Özkan ise, "Çocuklarımızı iyi bir model olmamız gerekir. Okullarda ve evlerde uyuşturucunun zararlarını anlatmamız lazım. Günümüzde uyuşturucuya cüz'i paralarla ulaşmak çok kolay. Bunları her yerden temin etmek mümkün. Bir milleti çökertmenin en kolay yollarından biri de bu uyuşturucu. Bunun kökünü kazımak lazım. Bu uyuşturucuyu kullananların hali içler acısı. Biz Karacabey Belediyesi olarak sosyal alanda, kültürel alanda ve sportif alanda her türlü faaliyeti destekliyoruz. Çocuklarımız uyuşturucu illetinden uzak dursunlar diye uğraşıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Murat Erol Ali Özkan AK Parti Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title