Haberler

    Roma Seriyi Yedi Maça Çıkardı: 0-1

    Fiorentina deplasmanına çıkan Roma, maçı tek golle kazanırken, galibiyet serisini yedi maça çıkardı.

    Serie A'nın son yedi haftasında puan kaybetmeyen Roma, Fiorentina deplasmanına konuk oldu.

    Roma'da Totti ve Ljajic, erken pozisyonlar buldu. Fiorentina ise 8.dakikada Cuadrado, 11. dakikada ise Ilicic ile rakip savunmayı zorladı.

    Karşılıklı ataklarla geçen bu dakikalarda maçın ilk golü Roma'dan geldi. 26. dakikada Ljajic'in asistini gole çeviren Nainggolan, konuk takımı 1-0 öne geçirdi.

    Ev sahibi ekip 33. dakikada Ilicic ile gole karşılık vermeye çalıştı ancak ilk 45 dakikada Roma üstünlüğü ile sona erdi.

    Fiorentina ikinci yarıya etkili başlamaya çalıştı. 53. dakikada Valero ile gole yaklaşan ev sahibi ekip, 61. dakikada ise Ilcic ise eşitliği sağlamaya çalıştı.

    İkinci yarıda daha iyi bir oyun sergileyen Montella'nın öğrencileri, yine Ilcici ve Pizarro ile üst üste fırsatlar buldu.

    Roma ise çok fazla varlık gösteremediği bu dakikalarda Dodo ve Totti ile hızlı çıktı ancak gol gelmedi.

    Fiorentina maçın sonlarına doğru da bir puan alabilmek için fırsatlar kovaladı ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçı tek golle kazanan Roma, puanını 82'ye çıkardı. Fiorentina ise 58 puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title