Haberler

Roksan Kunter: Padişah Torunu Olduğumu Söyleyemezdim

Güncelleme:

Ünlü antrenör Erman Kunter'in kızı olan güzel spiker Roksan Kunter'in, 2. Abdülhamit'in torunlarından olduğunu uzun yıllar gizlediği ortaya çıktı.

Türkiye'de basketbolun spor medyasındaki güzel spikeri Roksan Kunter çok dile getirmese de 2. Abdülhamit'in torunlarından, aynı zamanda ünlü basketbolcu Erman Kunter'in kızı. Dün evlenen Roksan Kunter ile düğününden iki gün önce basketbol tutkusunu, evlilik heyecanını ve hanedan soyundan geldiğini Vatan'a anlattı.

"GÖZÜMÜ BASKETBOL SAHALARINDA AÇTIM"

Basketbolun sizin için önemi desek?

Gözümü açtım basketbol sahalarıyla büyüdüm. Profesyonel basketbol oynadım uzun yıllar. A takıma çıktım, Fransa'da A takımlarında oynadım. Ardından Lyon Üniversitesi'ne kabul edildim. Türkiye'de döndükten sonra Fehmi Sadıkoğlu vardır eski basketbolcu, beni Lig Radyo'ya götürdü. Lig Radyo'da Mehmet Ayan "Ne radyosu ya dedi" ve SKY Türk'e götürdü. Salı günü müydü neydi, Perşembe günü de Play Off serisi başlıyordu, sunmaya başladım.

"AYIPTI, SÖYLEYEMEZDİK"

Sürgün anılarıyla ilgili hiç bir şey dinlediniz mi?

Dedem hiç anlatmadı, bizi sürgün anılarıyla doldurmak istemedi. Bana hiç "Roksan sen 2. Abdülhamit'in torunusun haberin olsun" demedi. Hiç kimseden farkımız olmadığını bilerek, bunu söylemenin ayıp olduğunu bilerek büyütüldük. Benim arkadaşlarım bilmiyorlardı, bana inanamadılar. Çok yakın çevrem, onlar da evde bir iki tablo görüp şaşırmış ve öyle anlatmışımdır.

"HERKESİN OKUMASI GEREKEN BİR KİTAP"

Ayşe Sultan'ın kitabı geçtiğimiz aylarda yeniden basıldı 'Babam Sultan Abdülhamid'....

Osmanlı'yı merak eden, kökünü, ecdadını merak eden herkesin okuması gereken bir kitap. Keşke imkan olsa devamını bizler getirebilsek. Büyükannem şu anda Fransa'da tedavi görüyor. Osman Nami Osmanoğlu'nun eşi Müşfika Rotraud Nami Osmanoğlu, anılarını kitaplaştırmak istiyorum.

"BENİM BİR TAKIM KURALLARIM VARDI"

Size Hürrem Sultan rolü için teklif geldiği konuşulmuştu, doğru muydu haberler?

Odition çekildi bununla ilgili, Timur Beyle de görüştüm. Benim bir takım kurallarım vardı, Timur Bey'in bir takım istekleri vardı elbet. Meryem Uzerli'nin bu rolde çok iyi ve başarılı oldu.

"ÇOK MUTLUYUM"

Daha önce demişsiniz ki "Annemle babamın ki gibi bir ilişki isterim" Onlarda hayran olduğunuz ne?

Onların yaşadığı aşkın çok benzerini yaşadığımızı düşünüyoruz. Birbirlerinin gözlerinin içine bakan iki insan hala bugün öyleler. Ben de şu an onun gözünden bir şey anlayabiliyorum keza o da aynı şekilde. Birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum, çok mutluyum.

"EMİR GÖNLÜMÜ HOŞ TUTUYOR"

Yolunuz nasıl kesişti?

Ben A Haber'de spikerdim. O da dış haber koordinatörüydü. Orada tanışıp flört etmeye başladık. Bence değil. Babam gibi sevgiyle bana bakan biri diyebilirim. Emir bana gerçekten öyle bakıyor, babam beni nasıl hoş tutuyorsa, nasıl gözümün yaşına bakamazsa, bana kıyamazsa Emir de aynen öyle. Yoksa karakter çok farklı iki insan. Babam beni nasıl hoş tutuyorsa Emir de aynen o şekilde hoş tutuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Kunter Türkiye Fransa Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title