Haberler

Robin van Persie, Fenerbahçe'den Ayrılmak İstediğini Söyledi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Hollandalı yıldızı Robin van Persie, sezon sonu kulüpten ayrılmak istediğini bildirdi.

Fenerbahçe'yi son haftalarda attığı gollerle sırtlayan Robin van Persie, sezon sonu Sarı-Lacivertli ekipten ayrılma kararı aldı. Hollandalı golcü yakın çevresine bu durumu anlatmaktan ise hiç çekinmiyor.

GELECEĞİ MERAK KONUSU

Sezon başında Manchester United'ten transfer edilen dünyaca ünlü golcü Robin van Persie son 3 haftaya kadar performansı ile eleştirilerin odağındaki isim olmuştu. Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla oynadığı son 3 maçta 4 gol atan ve 2 asist yapan Hollandalı golcünün sarı-lacivertli takımdaki geleceği ise merak konusu…

"HANİ İSTANBUL GÜZELDİ"

Robin van Persie, Fenerbahçe serüveni ile ilgili kararını devre arasında Sultanahmet'te gerçekleşen terör saldırısının ardından verdi. Yakın arkadaşlarına "Hani İstanbul güzeldi" diyerek takıldığı ve o günden sonra Türkiye'den ayrılmayı kafasına koyduğu belirtiliyor. Hatta Robin van Persie o dönemde morali bozuk olduğu için sakat olmamasına rağmen idmanlara çıkmamış takımdan ayrı çalışmıştı.

TEKLİF GELİRSE YÖNETİM SATACAK

Yüksek maliyetine rağmen istenileni vereyemeyen Robin van Persie'nin performansından Başkan Aziz Yıldırım da memnun değil. Şampiyonluk yarışı devam ettiği için ayrılığı gündeme gelmese de yönetim sezon sonunda Robin van Persie'yi iyi bir bonservis bedeli ile gözden çıkarmaya sıcak bakıyor.

(Kaynak: Sporcope)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

KAZIM KARTAL:

ÇOK İSABETLİ OLUR FENERDE ZATEN GEREKEN VERİMİ VEREMEMİŞTİ

18
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, her sabah kalktığında ve gece yatarken mutlaka Yasin –i Şerif oku ve geçmişlerine gönder. Defalarca oku Müslüman.

10
7
yanıtYanıtla
erol yanbaş:

aman kal çok lazımsın, birtek bastonun eksik seni getirenlere yazıklar olsun, alvesler kadlecler merilesler diogolar hepiniz defolun emekliler topluluğu

12
1
yanıtYanıtla
fenerbahçe taraftarı:

bjk li ol yafrum sende anti fenevli olacağına. futbolun beş şartından biri değil fenevli olmak ya da olmamak. beğendiğin takımın taraftarı ol. önce taraftar ol

yanıt1
yanıt0
RVP:

Yalan haber ben böyle bişey söylemedim ahaha :D

6
7
yanıtYanıtla
DUYGU YİLDİRİM:

Persi nereye gidiyon ya sensiz fenerbahçe aksiyonsuz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title