Haberler

    Roberto Mancini, Galatasaray'a Alamadığı Stoperi Sonunda Transfer Ediyor

    Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde transfer ettiremediği stoperi bu kez kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

    Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, geçen devre arasında Alex Telles'le birlikte transfer edilmesini istediği Brezilyalı stoper Rhodolfo'yu İtalyan temsilcisi Inter'de kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

    Sky Italia'nın haberine göre son olarak Gremio'da forma giyen Rhodolfo'yu sezon sonuna kadar 300 bin Euro bedelli kiralayacak olan Inter, sezon sonunda da oyuncunun bonservisini 3 milyon Euro karşılığında alacak. Oyuncuyu Galatasaray'ı çalıştırdığı zamandan beri izleyen İtalyan hocanın defansta yaşanan sıkıntıyı Rhodolfo transferiyle çözmek istediği aktarıldı.

    La Gazetta Dello Sport'ta yer alan habere göre ise Inter 500 bin Euro kiralama bedeli ve 2 milyon 800 bin Euro satın alma opsiyonuyla oyuncuyu kadrosuna katacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roberto Mancini Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title