Haberler

Roberto Carlos'un Yardımcıları da İddialı

Güncelleme:

Sivasspor'un şampiyonluk mücadelesi verdiği 2007 2008 ve 2008 2009 sezonlarında teknik direktör Bülent Uygun iddialı konuştu.

- Sivasspor'un şampiyonluk mücadelesi verdiği 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında teknik direktör Bülent Uygun ile çalışan antrenörler Sefer Yılmaz ve Murat Göksu, Brezilyalı teknik adam Carlos ile de aynı heyecanı yaşamayı ve şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor

Yardımcı antrenör Yılmaz: "Sivasspor'da 4 yıl önce kıl payı kaçırdığımız şampiyonluk heyecanını Roberto Carlos'la, yeniden yaşamak istiyorum"

Kaleci Antrenörü Göksu: "Takımımıza yapılacak iyi transferlerle Avrupa ve şampiyonluk hedeflerimizin gerçekleşeceğine inanıyorum. Bu ekipte başarının kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum"

Futbola veda ettiği kırmızı-beyazlı ekipte antrenörlük kariyerine başlayan Sefer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeniden Sivasspor'da göreve geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Takımda kendisine görev verilmesinden dolayı kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a teşekkür eden Yılmaz, " Sivas benim evim gibi, futbolculuğu bıraktığım ve antrenörlüğe başladığım yuvama döndüğüm için mutluyum" dedi.

Bülent Uygun'un teknik direktörlüğü döneminde görev yaptığı Sivasspor'un 2 sezon üst üste şampiyonluğu kovaladığını ve kıl payı kaçırdığını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

" Roberto Carlos'un Sivasspor'da teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın isteğiyle yuvama yeniden döndüm. Carlos'la ilk tanıştığımda kendisinin büyük hedefleri olduğunu, istekli ve arzulu bir insan olduğunu gördüm. Teknik direktörlük riskli bir iş, bazen bütün doğruları yapsanız da başarılı olamama ihtimaliniz var. Güzel bir ekip oluşturduk ve inşallah başarılı olacağız. Sivasspor'da 4 yıl önce kıl payı kaçırdığımız şampiyonluk heyecanını Roberto Carlos'la yeniden yaşamak istiyorum. Kaldığımız yerden devam edip Sivasspor'u ligin üst sıralarına oynayan bir takım haline getirmek istiyoruz."

Transfer konusunda teknik heyet olarak aceleci davranmadıklarını, kaliteli yerli ve yabancı transferler yaparak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Yılmaz, Sivasspor'un yeniden Avrupa kupalarında oynaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sefer Yılmaz, "Bülent Uygun'un teknik direktörlüğü döneminde Anadoludan bir takımın şampiyonluğa oynayacağına kimse inanmamıştı ama biz ucundan döndük, Bursaspor şampiyon oldu. İyi bir yapılanmayla her şey olabiliyor. Sivasspor'u yüksek hedeflere ulaştırmak için çalışacağız. Kolay olmayacak ama bunun için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kalece Antrenörü Murat Göksu

Kaleci antrenörü Murat Göksu ise Sivasspor'da yeniden görev almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mecnun başkan arayıp görevi teklif ettiğinde çok heyecanlandım, sevindim. Görevi hemen kabul ettim" dedi.

Dört yıl önce görev aldığı takımda bulunmaktan mutlu olduğunu, Sivasspor'un başarısı ve hedefleri için çalışacağını ifade eden Göksu, şunları kaydetti:

"Ekip olarak birbirini tamamlayan, seven ve aynı duyguları taşıyan kişileriz. Takımımıza yapılacak iyi transferlerle Avrupa ve şampiyonluk hedeflerimizin gerçekleşeceğine inanıyorum. Bu ekipte başarının kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Teknik direktörümüz Roberto Carlos transfer konusunda yoğun bir çalışma içerisinde. İyi bir kadro oluşturarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz." - Sivas

Kaynak: AA / Spor

Roberto Carlos Bülent Uygun Murat Göksu Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title