Haberler

Roberto Carlos'un Para Hesabına El Konuldu

Güncelleme:

Avrupa'nın vergi cennetlerinden biri olarak kabul edilen Andorra'da patlak veren kara para aklama skandalı Roberto Carlos'un da başına patladı.

Avrupa'nın vergi cennetlerinden biri olarak kabul edilen Andorra'da patlak veren kara para aklama skandalı teknik direktör Roberto Carlos'u da yaktı.

PARALARIN ÇOĞUNU BURADA KULLANMIŞ

Uluslararası mafya bağlantıları olduğu gerekçesi ile Banca Privada de Andorra'da (BPA) parası bulunanların hesabına el konuldu. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un, futboldan kazandığı paraların çoğunu bu bankada yatırım aracı olarak kullandığı öğrenildi.

PARASINI GERİ ALMAKTA ZORLANACAK

Banca Privada de Andorra'da (BPA) 100 bin Euro 'nun altında parası olanlara devlet garantisi veriliyor. Carlos'un bu rakamın çok üstünde bir rakamı BPA'ya yatırdığı ve parasını geri almakta zorlanacağı belirtildi. Brezilyalı teknik adamın, BPA'da sadece tek bir hesabında 2.8 milyon Euro'su bulunduğu iddia edildi.

SUÇ ÖRGÜTLERİNE GELEN PARALAR AKLANIYOR

İspanya Merkez Bankası, ABD Hazine Bakanlığı'nın suç örgütlerinden gelen paraları aklamakla suçladığı Banca Privada de Andorra'nın (BPA) Banco de Madrid'le ilgili ortaklığını gözönünde bulundurarak, bu bankanın tüm aktivitelerini ikinci bir emre kadar durdurduğunu açıklamıştı. İspanya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle BPA, 2011 yılında yaklaşık 100 milyon Euo karşılığında Banco de Madrid'i satın almıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Roberto Carlos Andorra Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

günayMobil-ANDROID:

işimiz yokta karlosun parasınamı üzülcez

5
0
yanıtYanıtla
RIFKI:

carlos geçmiş olsun yavrum yastık altına saklıycaktın hata ettin hırt

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title