Haberler

Roberto Carlos İle 2 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Güncelleme:

Nuri Damirağ Hava Limanı'nda taraftarlar tarafından büyük coşku ile karşılanan Roberto Carlos, Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda düzenlenen imza töreninde Başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Teknik Direktör Roberto Carlos'un 2 yıllık sözleşmeyi imzalamasının ardından teknik ekipte yer alan Kaleci antrenörü Murat Göksu, yardımcı antrenör Sefer Yılmaz, Cesar Domingos ile sportif direktör Murat Erdoğan taraftarlara tanıtıldı.

Başkan Mecnun Otyakmaz, imza töreninde yaptığı konuşmada, "İlk günkü gibi heyecanlayım. İnşallah dünya starının bu şehre gelmesiyle birlikte başarılara imza atacağız" diye konuştu.

Türkçe teşekkürler diyerek konuşmasına başlayan Teknik Direktör Roberto Carlos, "Hayatımın en önemli günlerinden birini yaşıyorum. Çünkü kariyerimdeki en önemli başlangıçlardan biri olacak. Onun için burada olmaktan mutluluk diyorum. Öncelikle başkana teşekkür ediyorum bana bu şansı verdiği için. Taraftarlar bizi çok iyi karşıladı. Onlara da ayrı yarı teşekkür ediyorum. Bu, bir ekip işidir. Hedeflerimiz gerçekten büyük. Stadı her maçta dolu isterim. Biz sahada başarıyı getirmek için mücadele ederken siz de burada maçları canlı bir şekilde seyredin, şahit olun. Bundan sonra çok daha sık görüşeceğiz." dedi.

Teknik Direktör Carlos, daha sonra Başkan Mecnun Otyakmaz ile birlikte sözleşmeyi imzalayarak, "Burada olmaktan gurur duyuyorum. Yukarılara doğru çıkacağız" dedi.

Tribünleri selamlayan Roberto Carlos, Başkan Mecnun Otyakmaz ile birlikte tribünlere futbol topu ve forma fırlattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sivas 4 Eylül Stadı Mecnun Otyakmaz Roberto Carlos Sivasspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title